- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Pocco x3 NFC
- Konular
- 3
bugun yaklasık 8 saattir bilgisayar basında eu rom 12.0.9 kurmak için ugrastıgım pocco x3 nfc telefonuma hiç bir türlü dosya aktaramıyorum öyle bir secenek de cıkmıyor bu bilgisayar kısmından da gözükmüyor internetten türlü türlü sitelere baktım youtube kanallarına baktım herkes birşey demiş ama hiç biri bi işe yaramıyor bu konu buradada açılmış adam birazdan cevap vericem demiş cevap vermemiş şu konuya bi açıklık getirelim zaten çok acemi biriyim korkarak yapıyorum böyle sorunlar insanı fazlasıyla tüketiyor cihazıma twrp yükledim magisk i telefondan indirip root verdim telefonuma bilgisayardan hiçbir veri aktaramıyorum
SARJ KABLOSU ORJİNAL TELEFONUN KUTUSUNDAN ÇIKAN
BİLGİSAYARIN USB GİRİŞ PORTLARININ HEPSİ DENENDİ
TÜM DRİVERLER KURULDU
TELEFONU KABLOYA BAGLAYINCA GELEN O BİLDİRİMDENDE VERİ AKTARIMI SEÇTİM
CHİMERA VS BÜTÜN UYGULAMALARLA DRİVERLARIMI GÜNCELLESTİRDİM ÜSTÜNE MANUEL OLARAKDA GÜNCELLEDİM VE BİLGİSAYARI KAPATIP AÇTIM GENE GÖZÜKMÜYOR
oyun oynarken okadar çok kasıyor ki telefon tek çarem bunu yapmak durumumda iyi değil telefon alamıyorum ama yani öyle raddeye geldimki sinirimden telefonu yerden yere vurup işlemcisine anakartına çekiçle beraber saldırı yapıcam lütfen bana yardımcı olun çok yoruldum 8 saattir araştırıyorum kimse birşey bilmiyor.
SARJ KABLOSU ORJİNAL TELEFONUN KUTUSUNDAN ÇIKAN
BİLGİSAYARIN USB GİRİŞ PORTLARININ HEPSİ DENENDİ
TÜM DRİVERLER KURULDU
TELEFONU KABLOYA BAGLAYINCA GELEN O BİLDİRİMDENDE VERİ AKTARIMI SEÇTİM
CHİMERA VS BÜTÜN UYGULAMALARLA DRİVERLARIMI GÜNCELLESTİRDİM ÜSTÜNE MANUEL OLARAKDA GÜNCELLEDİM VE BİLGİSAYARI KAPATIP AÇTIM GENE GÖZÜKMÜYOR
oyun oynarken okadar çok kasıyor ki telefon tek çarem bunu yapmak durumumda iyi değil telefon alamıyorum ama yani öyle raddeye geldimki sinirimden telefonu yerden yere vurup işlemcisine anakartına çekiçle beraber saldırı yapıcam lütfen bana yardımcı olun çok yoruldum 8 saattir araştırıyorum kimse birşey bilmiyor.