Yardım Bildirimler gelmiyor

osmanyasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
2
butun ayarlar kisitlamalar acik olmasina ragmen bildirimler masa ustune neden gelmiyor... ornek : :facebokta bildirim yok face girince bakmisin 30 bildirim gelmis..mi 9t pro global surum

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim.

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz

Oyla:
Üst Alt