Soru Bildirim Geldiğinde Bildirim Sesinin Gelmemesi

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Merhabalar. Her zaman olmuyor, birkaç güncellemedir düzelecek bir sorundur diye bekliyorum ancak hala çözüme kavuşmuş değil. Telefonda Whatsapp'tan mesaj geliyor. Bildirim sesi etkin olduğu halde her zaman yapmasa da kimi zamanlarda bildirim sesini vermiyor sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor. Telefonu elime alıp bakıyorum yarım saat sonra görüyorum gelen mesajı, iş telefonum olarak kullanıyorum ve gelen mesajlara çabuk dönüş yapmam önemli. Bu sorunu yaşayan veya çözüm için yardımcı olabilecek var mı? Telefona güvenimin azalmasına neden oluyor sürekli kontrol etmek istemiyorum bildirim geldi de haberim mi olmadı diye.

Turgaykurumsal28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi 8 editio
Konular
20
Merhabalar. Her zaman olmuyor, birkaç güncellemedir düzelecek bir sorundur diye bekliyorum ancak hala çözüme kavuşmuş değil. Telefonda Whatsapp'tan mesaj geliyor. Bildirim sesi etkin olduğu halde her zaman yapmasa da kimi zamanlarda bildirim sesini vermiyor sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor. Telefonu elime alıp bakıyorum yarım saat sonra görüyorum gelen mesajı, iş telefonum olarak kullanıyorum ve gelen mesajlara çabuk dönüş yapmam önemli. Bu sorunu yaşayan veya çözüm için yardımcı olabilecek var mı? Telefona güvenimin azalmasına neden oluyor sürekli kontrol etmek istemiyorum bildirim geldi de haberim mi olmadı diye.
Rehber - Xiaomi Cihazlarda Bildirim Sorunu (Çözümü)
Bununla ilgili videolu bi çözüm sunmuştum bakabilirsiniz

Oyla:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
Ayni sorun bendede var pocophone f1 bazen sadece kilit ekranina bildirim geliyor ama sessiz bir sekilde cozumu yokmudur

Oyla:

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
bazen banada oluyor nadirde olsa. ilk bildirim sessiz wp de 2. de ses çıkıyor. ama bu bize özel değil sanırım android sorunu. arkadaşım note5 te de olduğunu söyldi

Oyla:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
Bence genel. Bir optimizasyon sorunu var ve acil update edilmeli cunku belirttigim bildirimler sadece wp icin gecerli degil umarim cabuk cozulur cok can skici bi durum

Oyla:

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9

malesef 2 senedir bu sorunu çözemediler her güncellemede bir umut diyorum ama malesef hayal kırıklığı muhtemelen kendileri whatsapp kullanmıyorlar ve bu sorunu görmüyorlar ben bu yüzden telefondan soğudum artık umudumda kalmadı samsungdada vardı bu sorun çok şükür düzelttiler S10e aldım şuan sorunsuz geliyor çok şükür iphonede de sorunsuz geliyor bildirim sesleri ama xiaomi nin 4 modelinide denedim hatta telefondan diye zararına satıp yeni telefon bile aldım yok malesef 10 mesajdan 5 i sessiz geliyor yardımcı uygulama ile ancak sesli geliyor yani açıkçası bıktırdı böylesine güzel donanımlı bir cihazın böyle basit bir sorunu mide bulandırıyor birde son yazılımlarda konuşurken bildirim geldiğinde kısık bir sesle bildirim geliyordu onuda kaldırmışlar niye kaldırıyorsun seçenek koy isteyen kullansın istemeyen kapatsın anlamıyorum bu çinlileri :)

Oyla:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
malesef 2 senedir bu sorunu çözemediler her güncellemede bir umut diyorum ama malesef hayal kırıklığı muhtemelen kendileri whatsapp kullanmıyorlar ve bu sorunu görmüyorlar ben bu yüzden telefondan soğudum artık umudumda kalmadı samsungdada vardı bu sorun çok şükür düzelttiler S10e aldım şuan sorunsuz geliyor çok şükür iphonede de sorunsuz geliyor bildirim sesleri ama xiaomi nin 4 modelinide denedim hatta telefondan diye zararına satıp yeni telefon bile aldım yok malesef 10 mesajdan 5 i sessiz geliyor yardımcı uygulama ile ancak sesli geliyor yani açıkçası bıktırdı böylesine güzel donanımlı bir cihazın böyle basit bir sorunu mide bulandırıyor birde son yazılımlarda konuşurken bildirim geldiğinde kısık bir sesle bildirim geliyordu onuda kaldırmışlar niye kaldırıyorsun seçenek koy isteyen kullansın istemeyen kapatsın anlamıyorum bu çinlileri :)
yardimci uygulama oneriniz varmi acaba

Oyla:

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
Mi 8 Eu beta rom da aynı problem var

Oyla:

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
bu nasil kullaniliyor link icinde ayrica tesekkur ederim

gerekli ayarları yapın izinleri verin otomatik başlatma açık yapın bildirim takibi yapmasını istediğiniz uygulamaları seçin son uygulamalar bölümünden uygulamayı kitleyin bildirim hatırlatma süresinide ayarlayın uygulama sorunsuz çalışacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 Eu beta rom da aynı problem var

Bütün modellerinde aynı sorun var hocam hem miui arayüzünde hemde saf anroidlerde ben Mi Note3 / Mi6 / 2 tane Mi8 / Mi Note6 Pro ve Mi A2 Lite hepsinde denedim hepsi aynı malesef.

Oyla:
Üst Alt