Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBeyler laptop alıcam ama hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Hocam bütçenizi biraz arttırabilirseniz f/p odaklı olarak şunu tavsiye ederim. Ayrıca yanında kulaklık hediyeside var ve o kulaklık bende de mevcut gayet iyi ve değeri neredeyse 400 lira olan bir kulaklık.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tulparlar 20.000 tl bandında. Abra serileri 14 den başlıyor. Abra da çok kötü değil yazdığımı öyle algılamayın ancak Tulpar firmanın en üst seviye modellerinden birisi. Abra da alsanız işinizi uzun vadede görürsünüz, pişman etmez. Alırken Ssd veya ram yükseltmeside yapabiliyorsunuz tavsiyem almışken Ssd yi yükseltin.
Yukarıda linkini verdim Rtx 3050 ti mevcut fiyatıda gayet iyi kaçırmayın. 500GB m2 Ssd mevcut yükseltme yapmanıza çokta gerek yok, m2 ssdlerde oldukça hızlıdır açmayla kapatmanız bir olur bilgisayarı. Rami daha sonradan da alırkende yükseltebilirsiniz ayrıca.
Yukarıda linkini verdim Rtx 3050 ti mevcut fiyatıda gayet iyi kaçırmayın. 500GB m2 Ssd mevcut yükseltme yapmanıza çokta gerek yok, m2 ssdlerde oldukça hızlıdır açmayla kapatmanız bir olur bilgisayarı. Rami daha sonradan da alırkende yükseltebilirsiniz ayrıca.
Abra a7 v17.2 ye bakabilirsiniz. Duz Gtx 1650 onermiyorum vadesi doldu denilebilir 1650 super veya ti olsa bi nebze diyevegimde duz gtx 1650 var 17.2 alin keyfinize bakin..
Abra a7 v17.2 ye bakabilirsiniz. Duz Gtx 1650 onermiyorum vadesi doldu denilebilir 1650 super veya ti olsa bi nebze diyevegimde duz gtx 1650 var 17.2 alin keyfinize bakin..
Sürekli word belgesini kullanıyorum. Makaleler falan filan. 10 bin-15 bin TL arası laptop önerir misiniz? Oyun bilgisayarı istiyorum. Oyun da oynamak istiyorum dera de yapmak istiyorum. Bu fiyat aralığındaki en iyisi hangisidir? Bir de Rom Ram falan bunlar ne öğretir misiniz bana? Laptop almak için bilmem gereken bilgiler. He bu arada Asus muydu neydi hatırlamıyorum, menüsünü beğenmedim. Çok karışık geldi bana. Windows işlemcisi olsun. Performans çok önemli.
Lenovo al yada msi hocam ama monster alma ben aldım 14.5k ya sıfır iken servise verdim ölü piksel var diye daha bir ay oldu kullanamadim bile 2.kez.gonderdim sırf sıfır cihaz ile değişim için uğraşıyorum şimdi.Lenovo Hepsiburada rtx3050ti var alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sakin ama sakın monster alma hocam pişman olursun cidden Lenovo yada msi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.Lenovo
2.Lenovo