Yardım Beta'dan Stable Roma Geçemiyorum!

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Front-End Developer & Web Design Expert
Konular
7
Son gelen 8.1.18 beta romu yükledim. Lanet olsun ki yine tema yüklemeyi engellemiştir. Stable Roma geçiyim dedim, bu sefer de güncelleme doğrulanamıyor hatası alıyorum :/

Xiaomi'den çok soğudum. Telefonu satmaya karar verdim. Bir daha da Xiaomi almam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-19-20-21-45-595_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-01-19-20-21-45-595_com.android.updater.png
    128,4 KB · Görüntüleme: 108

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bootloader kilidini açıcam onu da açamıyorum. IP uygulamanız sınırı aştı. Daha ilk denemede nasıl oluyor bu?

Your IP application has exceeded the limit
Siz yapmak istedikten sonra, söylenenlere kulak verirseniz, olmaması için bir neden yoktur.
Bunun deneme ile ilgisi yok. İlk deneme olması bir şeyi değiştirmiyor. Forumda bununla ilgili bir sürü konu bulabilirsiniz. Örneğin şu konu: Soru - Mİ 6 您所在的IP申请次数超标 ( Başvurunuzun IP numarası aştı) çözümü
Bu arada hesap sorar gibi bir üslup yerine yardıma ihtiyacı olanın siz olduğunuzu hatırlayarak ona göre bir üslupla yazmanızı tavsiye edeceğim.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Front-End Developer & Web Design Expert
Konular
7
Siz yapmak istedikten sonra, söylenenlere kulak verirseniz, olmaması için bir neden yoktur.
Bunun deneme ile ilgisi yok. İlk deneme olması bir şeyi değiştirmiyor. Forumda bununla ilgili bir sürü konu bulabilirsiniz. Örneğin şu konu: Soru - Mİ 6 您所在的IP申请次数超标 ( Başvurunuzun IP numarası aştı) çözümü
Bu arada hesap sorar gibi bir üslup yerine yardıma ihtiyacı olanın siz olduğunuzu hatırlayarak ona göre bir üslupla yazmanızı tavsiye edeceğim.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Zenex ile devam eden bir yazışmanın içerisinde sorulmuş bir soruya siz niye muhattap oluyor, cevap veriyorsunuz? Bırakın üsluba da veya soruya cevap verip vermemeye de muhattabı karar versin.

Lütfen üslubum hoşunuza gitmiyorsa, bir daha forumda benim sorularıma veya yazdıklarıma cevap vermeyin.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Cihazınızın Bootloader kilidini açıp Fastboot yoluyla TWRP Recovery yükleyin . Ardından sistem klasörünü ve depolama dizinini TWRP ile silin . Daha sonra depolamaya istediğiniz ROM dosyasını atıp TWRP ile flashlayabilirsiniz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Zenex ile devam eden bir yazışmanın içerisinde sorulmuş bir soruya siz niye muhattap oluyor, cevap veriyorsunuz? Bırakın üsluba da veya soruya cevap verip vermemeye de muhattabı karar versin.

Lütfen üslubum hoşunuza gitmiyorsa, bir daha forumda benim sorularıma veya yazdıklarıma cevap vermeyin.

Emir vererek yardım istememeniz, size yazılanlara emir kipiyle cevap vermemeniz konusunda chatin_62 hocam tarafından son derece uygun bir şekilde uyarılmışsınız ancak cevabınız "o zaman yazma" diyerek yine emir vermek olmuş... Forumumuzda yazmaması gereken kişinin kim olduğu konusunda zannediyorum herkes hem fikir. Üslubunuzu düzeltmeme konusundaki ısrarınız nedeniyle forumumuzdan süresiz uzaklaştırıldınız.

Oyla:
Üst Alt