Sohbet Beni sakın yanlış anlamayın

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Kendi adıma konuşmam gerekirse. YouTube kanalım var. Önceden 1000+ abone ve 240bin dakika eşiğini aşmıştım. Sonra bi talihsizlik oldu kanalı kapadım. Şimdi yeniden açtım. 600 küsür abonem var ve izlenmem az. Para kazanıyorum. Ancak bana soru soruluyor, bende cevaplıyorum, insanlar bana teşekkür ediyor ya, işte o beni çok mutlu ediyor. Karşılık beklemeden yapılan işler her zaman daha güzel oluyor. Daha tatmin edici oluyor. Orta uzun vadede para kazandırması daha mümkün oluyor.
Fikrim budur.
Hocam ben Samsung'un Bada işletim sistemi ile forum ile içli dışlı oldum eski forum sahibi arkadaşlarim da bizim şu an ki forumumuzda. Yeni daha 3 gün önce karşılaştım . Ama dediğim gibi orjinal rom a dönme konularım var. Konuyu açmaz para kazanmak için video çekip yüklerdim. Konu hazırlama gereği duymazdim. Herkes izler bende para kazanirdim. Hiç bir zaman o düşüncede olmadım.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam ben Samsung'un Bada işletim sistemi ile forum ile içli dışlı oldum eski forum sahibi arkadaşlarim da bizim şu an ki forumumuzda. Yeni daha 3 gün önce karşılaştım . Ama dediğim gibi orjinal rom a dönme konularım var. Konuyu açmaz para kazanmak için video çekip yüklerdim. Konu hazırlama gereği duymazdim. Herkes izler bende para kazanirdim. Hiç bir zaman o düşüncede olmadım.
Hocam para kazanıyorum yazmışım düzelttim kazanmıyorum :D tabi ben düzeltene kadar siz cevabı hemen yapıştırmışsınız :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
2014'te siteyi HiddeNKinG ile birlikte kurduğumuzda gelir beklentimiz hiç olmamıştı. Amacımız daha önce farklı platformlarda olduğu gibi burada da kullanıcılarımıza yardımcı olmaktı. Ülkemizde 3-5 kullanıcısı olan ve sadece bir kaç yüz kişinin adını daha önce duyduğu böyle bir markaya gelir gözüyle bakmak pek akıllıca değildi haliyle :) Zaman içerisinde site büyüdü ve gelirlerinden önce giderleri arttı ve yeri geldi yönetim ekibi olarak aramızda para toplayarak giderleri karşıladık. Yeri geldi karşılayamadık ve eski üyelerimizin de hatırlayacağı şekilde kesintiler yaşadık. Bu yılın başından itibaren ise gelirleri ve giderleri bir dengeye oturtmayı başardık. Son bir kaç aydır da sitemiz reklam ve premium gelirlerindeki artışla birlikte bir miktar da ek gelir kazandırmaya başladı. Tabii gelir dediğimde öyle ev araba alacak, ev geçindirmeye yetecek bir gelir değil bu. Bu ufak geliri de kendi aramızda, yönetim ekibimize ufak hediyeler göndererek paylaşıyoruz. İlerleyen dönemlerde gelir seviyesini artırabilirsek bu hediyeleşmeyi tüm forum kullanıcıları arasında yaygınlaştırmaya çalışacağız.

Özetle miuiturkiye kimse için bir gelir kapısı, maddiyat gözetilerek kurulmuş bir platform değil. Maddiyat ikinci planda çünkü bizler sadece bir site değil, bir aileyiz ve aileler maddiyat için bir arada değildir. Bir de kamu spotu ekleyeyim : Reklamları açın ve tıklayın yani arkadaşlar :D

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum bütün yazdıklarınızı tek tek okudum ve cevaplarınız için teşekkürler daha önce bir kaç forumda bulundum ayıptır söylemesi prostatit rahatsızlığım vardi çok şükür ki tam gecmesede %90 geçti kronik prostatit forum sayfasında kalmıştım uzun bir süre inanın ordan bile daha fazla kullanıcı sayısı burda var ve burda farklı bir atmosfer aile ortamı var başlığa açmakta tereddütteydim ne bileyim hoşlarına gitmez beni engeller yada forumdan atarlar diye düşündüm ve ön yargımıda kırdım bugün bu forumda biri yazmıştı başlığı açtığın için teşekkürler diye ben teşekkür ederim kardeşim ve miu Türkiye ailesine bol bol teşekkürler iyiki varsınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size destek olmak için bugünden itibaren reklamlarada her girdiğimde tıklayacağım :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Şu durumdaki bir forumu maddi nedenlerden dolayı kimse babasının hayrına işletmez, işletemez tabiki. Bu çapta bir site için sunucu fiyatları oldukça tuzlu helede yerel firmalarda dahada tuzlu. Tabi birde bu ciddiyetteki bir sitenin resmi sorumlulukları oluşuyor ve yabancı sunucularda barındırmak farklı sorun ve sorumlulukları getiriyor. Yani uzun lafın kısası masraflı ve sorumluluk gerektiren bir iş.

Sizi bu tür bir soru sorduğunuz için kimse engellemez, en gellenecek bir durum değil fakat böyle bir soru sormanız garip.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Şu durumdaki bir forumu maddi nedenlerden dolayı kimse babasının hayrına işletmez, işletemez tabiki. Bu çapta bir site için sunucu fiyatları oldukça tuzlu helede yerel firmalarda dahada tuzlu. Tabi birde bu ciddiyetteki bir sitenin resmi sorumlulukları oluşuyor ve yabancı sunucularda barındırmak farklı sorun ve sorumlulukları getiriyor. Yani uzun lafın kısası masraflı ve sorumluluk gerektiren bir iş.

Sizi bu tür bir soru sorduğunuz için kimse engellemez, en gellenecek bir durum değil fakat böyle bir soru sormanız garip.

Aradığım en güzel cevap
Soru sormamı garip bulmuşsunuz belirttiğim gibi merakımı gidermek için sordum teşekkürler :)

Üst Alt