Sohbet Beni sakın yanlış anlamayın

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Öncelikle selamün aleyküm ve hayırlı aksamlarınız olsun başlıkta belirttiğim gibi yanlış anlaşılmak istemem hep merak ettiğim bir konuyu burda açmak istedim ve hala bu yazıyı okuyorsanız bu ne diyor diyeceksiniz :) yazıyorum şimdi sorum forum yöneticilerini daha çok ilgilendirdiği için en çok onlardan cevap almak isterim veya konu ile ilgili bilgisi olan şimdi bu forum iyi güzel açılmış ve internette gezdiğimiz zaman çeşit çeşit forumlar mevcut bunlardan biri ise miu Türkiye forum sitesidir bu forumdan para kazanıyormusunuz kısa ve öz soru budur ben bilirim bu hayatta kimse kimseye boşuna birşey yapmaz tecrübem bunu gösteriyor ve cevaplarınızı bekliyorum :) bayadır sormak ve aklıma takılan bir sorudur şimdiden cevabınız için teşekkür ederim :)

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Kazanılıyor tabiki. Hani şu sağdan soldan çıkan reklamlar varya işte onlardan para kazanılıyor. Hani forumda sağolsun işin üstatları var. Onlarda cihazların tamiratından kazanıyor. Ne bilim aklıma gelen sadece ikisi...

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Forum yöneticisi değilim ama üye olarak naçizane fikrim şudur, yöneticiler buradan para kazanıyorlardır muhakkak ancak karşılığında eminim ki kazandıklarından öte şeyler sunuyorlar. Şu forumdan yararlandığım birçok bilgi için tek kuruş ödemiş değilim, belki bana gösterilen reklamlardan sağlanan gelir olmuş olabilir ancak biliyorum ki bu bilgileri dışarıda sağlamaya çalışsaydım çok para harcamam gerekirdi. O yüzden forum yöneticilerine sıradan basit bir üye olarak açtığınız başlık nezdinde de çok teşekkür ederim :) (tanıdığım güzel insanlar da cabası)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Öncelikle selamün aleyküm ve hayırlı aksamlarınız olsun başlıkta belirttiğim gibi yanlış anlaşılmak istemem hep merak ettiğim bir konuyu burda açmak istedim ve hala bu yazıyı okuyorsanız bu ne diyor diyeceksiniz :) yazıyorum şimdi sorum forum yöneticilerini daha çok ilgilendirdiği için en çok onlardan cevap almak isterim veya konu ile ilgili bilgisi olan şimdi bu forum iyi güzel açılmış ve internette gezdiğimiz zaman çeşit çeşit forumlar mevcut bunlardan biri ise miu Türkiye forum sitesidir bu forumdan para kazanıyormusunuz kısa ve öz soru budur ben bilirim bu hayatta kimse kimseye boşuna birşey yapmaz tecrübem bunu gösteriyor ve cevaplarınızı bekliyorum :) bayadır sormak ve aklıma takılan bir sorudur şimdiden cevabınız için teşekkür ederim :)
Bir forum yöneticisi olarak söylüyorum o zaman. 0,01 krs menfaatim yok. Yönetici değilken de yoneticiykende menfaat çerçevesinde bir şey yapmadım. Yıllardır forum işleri ile içli dışlıyım. Eski forum arkadaşlarımda bu forumda. Kimseden dediğim gibi 1₺ bile talep etmedim. Hala bu forumda da bunu gören bir çok arkadaşımız vardır.
Yani uzun lafın kısası ben bedavaya hizmet eden "Allah Rızası " için çalışan biriyim :)
Yardım ettigim hiç bir insandan karşılık beklemedim. Şükür kendi paramı yiyecek zamanım yok.

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Bir forum yöneticisi olarak söylüyorum o zaman. 0,01 krs menfaatim yok. Yönetici değilken de yoneticiykende menfaat çerçevesinde bir şey yapmadım. Yıllardır forum işleri ile içli dışlıyım. Eski forum arkadaşlarımda bu forumda. Kimseden dediğim gibi 1₺ bile talep etmedim. Hala bu forumda da bunu gören bir çok arkadaşımız vardır.
Yani uzun lafın kısası ben bedavaya hizmet eden "Allah Rızası " için çalışan biriyim :)
Yardım ettigim hiç bir insandan karşılık beklemedim. Şükür kendi paramı yiyecek zamanım yok.
Son Nokta :D

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Reklam, üyelikler falan. Gönüllü olarak bu tarz siteler açanlar da oluyor reklam koymayıp hayrına ama çok az özellikle bu devirde.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Kendi adıma konuşmam gerekirse. YouTube kanalım var. Önceden 1000+ abone ve 240bin dakika eşiğini aşmıştım. Sonra bi talihsizlik oldu kanalı kapadım. Şimdi yeniden açtım. 600 küsür abonem var ve izlenmem az. Para kazanmıyorum. Ancak bana soru soruluyor, bende cevaplıyorum, insanlar bana teşekkür ediyor ya, işte o beni çok mutlu ediyor. Karşılık beklemeden yapılan işler her zaman daha güzel oluyor. Daha tatmin edici oluyor. Orta uzun vadede para kazandırması daha mümkün oluyor.
Fikrim budur.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tabi ki forumun geliri var.. Gideri olduğu gibi.. Gayet normal bir durum.. Tahminimce reklam ve sponsor gelirleri..
Yoksa şu parayı verin, şu kadar bilgiyi alın muhabbeti dönmez burada, ben hiç görmedim..

Üst Alt