Her zaman söylediğim gibi...EU Beta'yı her zaman tek geçerim....bu son güncelleme ile cihaz yepyeni ve bambaşka oldu, inanmayan olacak belki bana ama yükleyenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklarBırakın benim 2 senelik mi6 yı, 2016 çıkışlı mi5 bile eu beta güncellemesi alabiliyorsa benim açımdan bu tartışma bitmiştir.
Skorpi hocama kesinlikle katılıyorum. Global beta ya güncelleme gelmemesi açıkçası umurumda olmaz.
Doğru söylüyorsunuz hocam. Sanki cihazın hızı ve stabilitesi dahi ciddi şekilde artmış gibi. Eğer batarya kullanımında da iyileşme olursa ( tabi bunu ilerleyen günlerde test edebileceğiz) hakikaten tadından yenmez.Her zaman söylediğim gibi...EU Beta'yı her zaman tek geçerim....bu son güncelleme ile cihaz yepyeni ve bambaşka oldu, inanmayan olacak belki bana ama yükleyenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Romu eu nın sitesinden indirip cihaza atın. Twrp den flashlayın. Dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer kullanıyorsanız reboot etmeden önce magisk flashlamalısınız.Redmi note 7 EU beta 9.6.27 son sürüm kullanıyorum ama bana güncelleme daha gelmedi. Güncellemeyi kontrol edince de gözükmüyor. İlla romu manuel olarak mı indirip kuracaz?
Bir de manuel olarak TWRP den install deyip kurduktan sonra ufak bir işlem daha mı yapıyorduk? yoksa direk kurup geçiyormuyuz ama sanki eski romun üstüne direk kurmak pek sağlıklı değil gibi.
Teşekkürler hocam.Romu eu nın sitesinden indirip cihaza atın. Twrp den flashlayın. Dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer kullanıyorsanız reboot etmeden önce magisk flashlamalısınız.
Rica ederim.Teşekkürler hocam.
Hocam global stabil den, eu beta ya geçmek için botloader açık olması gerekli miydi?Romu eu nın sitesinden indirip cihaza atın. Twrp den flashlayın. Dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer kullanıyorsanız reboot etmeden önce magisk flashlamalısınız.