Sohbet Beklenen hafta geldi ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Beklenen hafta geldi ne yapmayı planlıyorsunuz ?

• Cihazım için yayınlanmış en güncel Global Stabil Sürüme geçip yazın tadını çıkaracağım.

Oy: 72 41,6%
  • Bu iş bende hastalık oldu AOSP romlara bulaşabilirim.

Oy: 25 14,5%
  • Son bulunduğum Beta Rom sürümünden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.

Oy: 30 17,3%
  • En iyi Performans ve Ekran süresi aldığım sürüme geri dönüp MIUI 11 güncellemesini bekleyeceğim.

Oy: 46 26,6%

• Kullanılan toplam oy
    173

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Demekki korkulan olmadı benim açımdan...kendi cihazıma ve tüm diğer 1 seneden daha az yeni cihazlara EU Beta güncellemesi geldi, varsın Global Beta gelmesin diyorum

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bırakın benim 2 senelik mi6 yı, 2016 çıkışlı mi5 bile eu beta güncellemesi alabiliyorsa benim açımdan bu tartışma bitmiştir.
Skorpi hocama kesinlikle katılıyorum. Global beta ya güncelleme gelmemesi açıkçası umurumda olmaz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bırakın benim 2 senelik mi6 yı, 2016 çıkışlı mi5 bile eu beta güncellemesi alabiliyorsa benim açımdan bu tartışma bitmiştir.
Skorpi hocama kesinlikle katılıyorum. Global beta ya güncelleme gelmemesi açıkçası umurumda olmaz.
Her zaman söylediğim gibi...EU Beta'yı her zaman tek geçerim....bu son güncelleme ile cihaz yepyeni ve bambaşka oldu, inanmayan olacak belki bana ama yükleyenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Her zaman söylediğim gibi...EU Beta'yı her zaman tek geçerim....bu son güncelleme ile cihaz yepyeni ve bambaşka oldu, inanmayan olacak belki bana ama yükleyenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar

Doğru söylüyorsunuz hocam. Sanki cihazın hızı ve stabilitesi dahi ciddi şekilde artmış gibi. Eğer batarya kullanımında da iyileşme olursa ( tabi bunu ilerleyen günlerde test edebileceğiz) hakikaten tadından yenmez.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Redmi note 7 EU beta 9.6.27 son sürüm kullanıyorum ama bana güncelleme daha gelmedi. Güncellemeyi kontrol edince de gözükmüyor. İlla romu manuel olarak mı indirip kuracaz?

Bir de manuel olarak TWRP den install deyip kurduktan sonra ufak bir işlem daha mı yapıyorduk? yoksa direk kurup geçiyormuyuz ama sanki eski romun üstüne direk kurmak pek sağlıklı değil gibi.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Redmi note 7 EU beta 9.6.27 son sürüm kullanıyorum ama bana güncelleme daha gelmedi. Güncellemeyi kontrol edince de gözükmüyor. İlla romu manuel olarak mı indirip kuracaz?

Bir de manuel olarak TWRP den install deyip kurduktan sonra ufak bir işlem daha mı yapıyorduk? yoksa direk kurup geçiyormuyuz ama sanki eski romun üstüne direk kurmak pek sağlıklı değil gibi.
Romu eu nın sitesinden indirip cihaza atın. Twrp den flashlayın. Dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer kullanıyorsanız reboot etmeden önce magisk flashlamalısınız.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Romu eu nın sitesinden indirip cihaza atın. Twrp den flashlayın. Dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer kullanıyorsanız reboot etmeden önce magisk flashlamalısınız.
Hocam global stabil den, eu beta ya geçmek için botloader açık olması gerekli miydi?

Üst Alt