Sohbet Beklenen hafta geldi ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Beklenen hafta geldi ne yapmayı planlıyorsunuz ?

• Cihazım için yayınlanmış en güncel Global Stabil Sürüme geçip yazın tadını çıkaracağım.

Oy: 72 41,6%
  • Bu iş bende hastalık oldu AOSP romlara bulaşabilirim.

Oy: 25 14,5%
  • Son bulunduğum Beta Rom sürümünden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.

Oy: 30 17,3%
  • En iyi Performans ve Ekran süresi aldığım sürüme geri dönüp MIUI 11 güncellemesini bekleyeceğim.

Oy: 46 26,6%

• Kullanılan toplam oy
    173

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam indirme linkine tıklayınca içinde yazıyor bilgiler
Anladım..36 sayfayı maalesef okumaya vaktim yok...ilk sayfada MIUI Stok kameranın varlığından bahsedilmiyor...zaten AOSP romda MIUI inin stok Kamerasının olması/çalışması mümkün değil...siz bu romu yüklediniz ve MIUI Stok kamera mı mevcut?
Belki de Wipe yapmadan MIUI Romdan mı bu roma geçtiniz de, MIUI Stok Kamera görünüyor acaba?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Anladım..36 sayfayı maalesef okumaya vaktim yok...ilk sayfada MIUI Stok kameranın varlığından bahsedilmiyor...zaten AOSP romda MIUI inin stok Kamerasının olması/çalışması mümkün değil...siz bu romu yüklediniz ve MIUI Stok kamera mı mevcut?
Belki de Wipe yapmadan MIUI Romdan mı bu roma geçtiniz de, MIUI Stok Kamera görünüyor acaba?

Hocam mi6 ya pixel rom kurmuştum içinde miui stock kamerası vardı ve çalışıyordu☺️

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ben Poco kullanıcısıyım .Eu bu hafta 9.7.4 vermedi telefona .Dİğer romlara bakıyorum mi room mesela onda da güncelleme yok eğer böyle devam ederse eu sadece stabil verirse revolution os e geçerim

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam mi6 ya pixel rom kurmuştum içinde miui stock kamerası vardı ve çalışıyordu☺️
Bunu bilmiyordum, demekki geliştirici koyu bir MIUI ci ki, MIUI nin stok kamerasını koymuş...halbuki herkes stok kameradan şikayetçi ve GCam yüklüyor herkes

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bunu bilmiyordum, demekki geliştirici koyu bir MIUI ci ki, MIUI nin stok kamerasını koymuş...halbuki herkes stok kameradan şikayetçi ve GCam yüklüyor herkes

Hocam benim cihazıma uygun gcam yok hep başka cihazlarin google kameraları

Aslında hocam ben gcam dan şikayetciyim ben stock kamera daha iyi çekiyor 5-6 tane gcam denedim hepsinde sonuç aynı xml dosyalarini değiştirdim gene stock daha iyi
İlk resim stock kamera
İkinci resim Gcam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam benim cihazıma uygun gcam yok hep başka cihazlarin google kameraları

Aslında hocam ben gcam dan şikayetciyim ben stock kamera daha iyi çekiyor 5-6 tane gcam denedim hepsinde sonuç aynı xml dosyalarini değiştirdim gene stock daha iyi
İlk resim stock kamera
İkinci resim Gcam
Ben kameradan pek bir şey anlamam ama Xiaomilerin kendi kameraları zaten gündüz çekimlerinde çok iyi, gece çekimlerinde ise maalesef GCam çok ama çok fark yaratarak, misli misli öne çıkıyor
Mi8 in zaten kamerası çok çok iyi bana göre, gördüğüm kadarıyla

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ben kameradan pek bir şey anlamam ama Xiaomilerin kendi kameraları zaten gündüz çekimlerinde çok iyi, gece çekimlerinde ise maalesef GCam çok ama çok fark yaratarak, misli misli öne çıkıyor
Mi8 in zaten kamerası çok çok iyi bana göre, gördüğüm kadarıyla

Evet hocam gece çekimlerinde Gcam açık ara farkla daha iyi.
Cihazım Mi8 değil Mi8 lite

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Şarj iyidi ama 9.6.13 te bazı uygulamalarda dokunmatik çalışmıyordu nedense
Hocam,
eu betaya gecis yaptım ilk kez. mi8 kullanıyorum. Global de hic karsılasmadıgım sorunlarla karsılastım. Telefonu 10 denememde 1 yada 2 kere de acabiliyorum. Uygulamalara girdiğimde, sürekli donuyor. Özellikle dosya yöneticisinde. Sağa sola sayfalr arası gecis yapıyorum, diğer sayfanın uygulama simgeleri üzerine cıkıyor vs? geri ileri hareketi yapınca düzeliyor. Acaba bir yerlerde yanlıos birşey mi yaptım? magiskte flasladım. Magisk'in güncellenmesi gerekiyor bi. Yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam,
eu betaya gecis yaptım ilk kez. mi8 kullanıyorum. Global de hic karsılasmadıgım sorunlarla karsılastım. Telefonu 10 denememde 1 yada 2 kere de acabiliyorum. Uygulamalara girdiğimde, sürekli donuyor. Özellikle dosya yöneticisinde. Sağa sola sayfalr arası gecis yapıyorum, diğer sayfanın uygulama simgeleri üzerine cıkıyor vs? geri ileri hareketi yapınca düzeliyor. Acaba bir yerlerde yanlıos birşey mi yaptım? magiskte flasladım. Magisk'in güncellenmesi gerekiyor bi. Yardımcı olabilir misiniz?
tus kilidini kapatıyorum, acmaya calıstıgımda siyak ekranda kalıyor. 4 5 kere denemem gerekiyor..

aslanenver

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Mi 6
Konular
25
MiRoom nasıldı peki? Hani pek ihtimal vermesem de deneme maksatlı Skorpi hoca ile birlikte şöyle bir uğrayabiliriz diyorum.... Hazır yeni güncelleme de yayınlanmışken...8=)giggle~~

Revolion os 8.12.6 ile yoluma devam ediyorum.. Bu kadar uzun süredir rom yüklemediğime şaşıyorum. :)

hala da en tek bir sıkıntı yok.

mi 6 için eu beta 9.7.4 son sürüm ve bir sene çıkmayacaksa bende bu romu yüklemeyi düşünüyorum.
gözlemlediğiniz bir sıkıntı var mı ?

romu yükledikten sonra sıkıntı olması halinde tekrar geri dönüş yapma ihtimalim var mı ? Satır aralarında android 9 dan 8 e dönüşte sıkıntı oluyor diye okudum. umarım yanlış değildir.

zaten sıkıntı olmazsa eu beta 9.7.4 ile yeni rom çıkana kadar kullanırım.
şimdiden cevap için teşekkür ederim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Revolion os 8.12.6 ile yoluma devam ediyorum.. Bu kadar uzun süredir rom yüklemediğime şaşıyorum. :)

hala da en tek bir sıkıntı yok.

mi 6 için eu beta 9.7.4 son sürüm ve bir sene çıkmayacaksa bende bu romu yüklemeyi düşünüyorum.
gözlemlediğiniz bir sıkıntı var mı ?

romu yükledikten sonra sıkıntı olması halinde tekrar geri dönüş yapma ihtimalim var mı ? Satır aralarında android 9 dan 8 e dönüşte sıkıntı oluyor diye okudum. umarım yanlış değildir.

zaten sıkıntı olmazsa eu beta 9.7.4 ile yeni rom çıkana kadar kullanırım.
şimdiden cevap için teşekkür ederim
Mi6 için eu beta 9.7.4 son sürüm değil. Daha çok güncelleme alacak...
9.7.4 çok kapsamlı bir güncelleme olduğu için bazı uygulama hataları söz konusu ama batarya performansı nispeten iyi...
Geri dönüş her zaman mümkün. Fakat Android yükseltme yada düşürme işlemlerinde format data yapmanız ve full yedek almanız gerekir...
Eu 9.7.4 ü yükleyebilirsiniz. Fakat şahsi fikrim önümüzdeki haftayı bekleyin. Hatalar giderilmiş olur ve öyle yükleme yaparsınız.

Üst Alt