- Adım
- Steinbeck
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Konular
- 47
Eline sağlık hocam, açılışa da şunu koysanız tam olurdu:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ben de bunu çok iyi biliyorum sayın hocamBilmezmiyim hocam...hatta bazen sizin temalarınızı da beğenmediğim oluyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam saygısızlık yapanı görmezden gelin...yakında Tema ile ilgili bir Konu açmayı düşünüyorum, bakalım merakımı giderebilecekmiyim ve ahali ne düşünüyor, çok merak ediyorumKesinlikle beğenilme gibi bir beklentim yok .Tek beklentim yazı tipini okuyamadiysan bu yazı tipi okunmuyor deme okuyamadım ama eline sağlık de çünkü başkaları okuyabiliyor , temayı begenmediysen bu çok çocuksu olmuş deme , ben beğenmedim ama kullanan arkadaşlara hayırlı olsun de . Tema paylaşımları bölümünde 1000lerce paylaşım var ben de 10unu tam olarak begenmisimdir , beğenmediklerime kötü yorum yapmadım , bazılarına eline sağlık deyip geçtim ama kullanmadım tıpkı sizin gibi Skorpi hocam . İstediğimiz saygı beğenilmek değil
Hocam kurabilirsiniz , hata büyük ihtimal tema uygulamasının sürümünden kaynaklanıyor çünkü temada uyumsuz bir yer yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok beğendim hocam ama böyle birşey çıktı. Yinede kurayım mı. Global romdayım konum hindistan sürümüm 10.3.6.0
Öyle yapmaya çalışıyoruz ama sabrımızı taşıran bazı insanlarda çıkmıyor değil hocamHocam saygısızlık yapanı görmezden gelin...yakında Tema ile ilgili bir Konu açmayı düşünüyorum, bakalım merakımı giderebilecekmiyim ve ahali ne düşünüyor, çok merak ediyorum
Hocam saygısızlık yapanı görmezden gelin...yakında Tema ile ilgili bir Konu açmayı düşünüyorum, bakalım merakımı giderebilecekmiyim ve ahali ne düşünüyor, çok merak ediyorum
Helal olsun kardeşim...Vatana ihanetin nedeni olmaz , er yada geç bedeli olur !
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global rom kullanan arkadaşlarımız Tema - Türk Bayraklı Saat Widgeti Türk Bayraklı Saat widgetini kullanabilsin diye bir kaç wallpaper ile beraber markete yükledim ve onaylandı güle güle kullanabilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurdum hocam, kilit ekranına hangi fotoğrafı koyarsam koyayım( kendi fotoğrafıda dursa) en altta bir bulanıklık oluyor ve fotoğraf sıkışık oluyorHocam kurabilirsiniz , hata büyük ihtimal tema uygulamasının sürümünden kaynaklanıyor çünkü temada uyumsuz bir yer yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle yapmaya çalışıyoruz ama sabrımızı taşıran bazı insanlarda çıkmıyor değil hocam