- Adım
- Bayram Ali
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 17
Telefonum Redmi Note 8, Miui 11.0.9, Xiaomi Tr garantili, 3 aylık telefon. Telefonda normalde sorun yok, ancak global romla alakalı bazı kısıtlamalardan dolayı rahatsız oldum. Mesela mesajlar, rehber, kişiler gibi uygulamaları googleın ve ben bunları kullanmak istemiyorum. Bu uygulamaları rom değiştirmeden kaldıramıyorum, varsayılan olarak başka uygulamalarla değiştiremiyorum. Bunlardan dolayı romu değiştirmek istiyorum. Epey araştırma yaptım ancak kafam karıştı.
Custom rom kullanmak istemiyorum. Twrp yüklemek istemiyorum. Rootlamak falan istemiyorum. Bootloader kilidini açmak istemiyorum. Garantiyi bozacak bir işlem yapmak istemiyorum. İstediğim sadece bahsettiğim google uygulamaları yerine Mİ'nin kendi uygulamalarını kullanabileceğim bir rom yükleyip kullanmak istiyorum. Bu şartlarda aşağıdaki sorularıma cevap verebilir misiniz?
1. Bu şartlarda garantiyi bozmayan ve aynı zamanda da güncelleme alan hangi stock romu tavsiye edersiniz?
2. Tavsiye ettiğiniz romu yükledikden sonra tekrar TR Global roma dönmek mümkün müdür?
3. Tavsiye ettiğiniz romu yüklemek garantiyi bozar mı?
4. Şu anki romla tavsiye ettiğiniz rom arasında kullanma açısından avantaj, dezavantaj olur mu?
5. Şu anki romla tavsiye ettiğiniz rom arasında bataryanın deşarj olma süresi ile ilgili avantaj dezavantaj olur mu?
6. Tavsiye ettiğiniz stock romu XiaomiTool v2 ile yükleyebilir miyim?
Custom rom kullanmak istemiyorum. Twrp yüklemek istemiyorum. Rootlamak falan istemiyorum. Bootloader kilidini açmak istemiyorum. Garantiyi bozacak bir işlem yapmak istemiyorum. İstediğim sadece bahsettiğim google uygulamaları yerine Mİ'nin kendi uygulamalarını kullanabileceğim bir rom yükleyip kullanmak istiyorum. Bu şartlarda aşağıdaki sorularıma cevap verebilir misiniz?
1. Bu şartlarda garantiyi bozmayan ve aynı zamanda da güncelleme alan hangi stock romu tavsiye edersiniz?
2. Tavsiye ettiğiniz romu yükledikden sonra tekrar TR Global roma dönmek mümkün müdür?
3. Tavsiye ettiğiniz romu yüklemek garantiyi bozar mı?
4. Şu anki romla tavsiye ettiğiniz rom arasında kullanma açısından avantaj, dezavantaj olur mu?
5. Şu anki romla tavsiye ettiğiniz rom arasında bataryanın deşarj olma süresi ile ilgili avantaj dezavantaj olur mu?
6. Tavsiye ettiğiniz stock romu XiaomiTool v2 ile yükleyebilir miyim?