Haber Bataryanız çabuk boşalıyorsa mutlaka izleyin

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Buradaki genç arkadaşlar pek bilmez, 30 küsür sene ilk cep telefonları çıktığında, kız kardeşime Çamaşır deterjanı kutusundan siemens marka çıkmıştı...o zaman çok fazla aranan/arayan olmazdı...kardeşimi bir kaç kez aradım, ulaşamadım...gördüğümde sordum, telin niye kapalı diye, abi bataryası gitmesin diye kapatıyorum demişti....ne müthiş çözüm ama dimi...herkese tavsiye ederim8=):D

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Buradaki genç arkadaşlar pek bilmez, 30 küsür sene ilk cep telefonları çıktığında, kız kardeşime Çamaşır deterjanı kutusundan siemens marka çıkmıştı...o zaman çok fazla aranan/arayan olmazdı...kardeşimi bir kaç kez aradım, ulaşamadım...gördüğümde sordum, telin niye kapalı diye, abi bataryası gitmesin diye kapatıyorum demişti....ne müthiş çözüm ama dimi...herkese tavsiye ederim8=):D
Sigara paketi parçası biriktirip telefon almaya çalışan çocuklardık hocam biz.

Eskiden ülkemizde çok güzel kampanyalar olurdu şaka maka şimdilerde hepsini bir aç gözlülük sardı %500 kar etmeye çalışıyorlar artık.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
ben hatta geceleri mobil interneti kapatanları biliyorumhaha--
Deprem bölgesinde yaşayan insanlar için konum ve İnterneti açık bırakmak çok faydalı aslında hocam. Özellikle Android kullanıcıları İnternet üzerinden erken deprem uyarısı alıyor. Bu konuda tavsiyem deprem bölgesi için daima gece konum ve İnternet açık olmalı.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Marketten Shizuku indirip kablosuz yetki verip ardından indirmeniz gerekiyor. Yabancı bir video var aslında işinize yarayabilir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İndirmesine indireyim de videoda önüne geleni siliyor gibi. Çok emin olamadım yanlış bişey yapmayalım şimdi :)

hakan0056

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
benımde sarjım cok gıtmeye basladı.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
Tam olarak neleri silmem lazım orda takılı kaldım. Videoda nerdeyse herşeyi yok etti çünkü :)

zaten "canta" uygulaması telefonundaki bütün uygulamaları kategorilere ayırıyor; kaldırma önerileri var, dikkatli olman gereken uygulama önerileri var, asla kaldırmaman gereken önerileri var. xiaomi redmi sistemi de bu konuda çok kötü içerisi çöplük gibi. bir sürü uygulamanın iki tane versiyonu var mesela onlar biraz riskli olabilir ama "recomended/öneri" listesinde tanımadığım bütün uygulamaları kaldırdım ve hiçbir sorun olmadı ayrıca kaldırınca hemen geri yükleme seçeneğin de duruyor kaldırılanlar listesinde

benim imei güncellemede gittiği ve kendi kendine de guncelleme yaptiğı için Expert listesinden sistem güncelleme uygulamasını kaldırdım mesela

Üst Alt