Merhaba videodaki adımları uyguladım 4 saatlik ekran sürem 7 saate çıktı
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Sigara paketi parçası biriktirip telefon almaya çalışan çocuklardık hocam biz.Buradaki genç arkadaşlar pek bilmez, 30 küsür sene ilk cep telefonları çıktığında, kız kardeşime Çamaşır deterjanı kutusundan siemens marka çıkmıştı...o zaman çok fazla aranan/arayan olmazdı...kardeşimi bir kaç kez aradım, ulaşamadım...gördüğümde sordum, telin niye kapalı diye, abi bataryası gitmesin diye kapatıyorum demişti....ne müthiş çözüm ama dimi...herkese tavsiye ederim![]()
ben hatta geceleri mobil interneti kapatanları biliyorumGece bende kapardım vallahi
Deprem bölgesinde yaşayan insanlar için konum ve İnterneti açık bırakmak çok faydalı aslında hocam. Özellikle Android kullanıcıları İnternet üzerinden erken deprem uyarısı alıyor. Bu konuda tavsiyem deprem bölgesi için daima gece konum ve İnternet açık olmalı.ben hatta geceleri mobil interneti kapatanları biliyorum![]()
İndirmesine indireyim de videoda önüne geleni siliyor gibi. Çok emin olamadım yanlış bişey yapmayalım şimdiMarketten Shizuku indirip kablosuz yetki verip ardındanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirmeniz gerekiyor. Yabancı bir video var aslında işinize yarayabilir.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
shizuki uygulaması zaten playstoreda vardı canta uygulaması da yüklenmişİndirmesine indireyim de videoda önüne geleni siliyor gibi. Çok emin olamadım yanlış bişey yapmayalım şimdi![]()
Tam olarak neleri silmem lazım orda takılı kaldım. Videoda nerdeyse herşeyi yok etti çünküshizuki uygulaması zaten playstoreda vardı canta uygulaması da yüklenmiş
Tam olarak neleri silmem lazım orda takılı kaldım. Videoda nerdeyse herşeyi yok etti çünkü![]()