Yardım batarya tüketimi ve kapasitif tuş hk.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Merhaba değerli forumcular,

Telefonu dün cepport'dan kendim giderek aldım. Batarya tüketimi hakkında bilgi rica ediyorum.
11 saat gibi sürede % 16 şarj azaldı aslında pek fazla karıştırdığım söylenemez telefonu en fazla 10 dk pubg oynadım. Neredeyse 10 saati geçik süre kablosuz ağa bağlıydı batarya süresicinin nasıl gideceğini merak ettiğim için kapattım. Batarya tüketimi resimlerde mevcut donanım kısmında hücresel bekleme % 29 gibi bir değer gösteriyor normal midir ? Pil kısmında bir çok uygulamayı arka planda kapalı olarak seçtim. Önerebileceğiniz batarya ile alakalı yapmam gereken bir şey var mıdır?

Bir diğer husus bazen kapasitif geri tuşunun basmadığı oluyor sizde de mevcut mu bu tarz bir şey?Nano ekran koruyucusu taktırmıştım. Kapasitif tuş ışıkları söndükten sonra bazen algılamadığı oluyor menü tuşuna basmanın akabinde geri tuşu çalışıyor. Yazılım ile mi alakalı acaba dün telefonu açar açmaz yazılım gelmişti. Bilgilerinizi rica ediyorum saygılarımla.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Eyvallah kardesim..Dediğini daha önce yapmıştım yine kontrol ettim pass yeşil sorun yok şükür :) bu arada miuı global de de sorunu araştırdım çoğu kişide olan bir sorun gibi görünüyor. İnşallah en kısa zamanda çözülür.

Bende ekran ve fiyat farkindan dolayı önce note3 e yonelmistim. Sonra mi6 ile değişim yaptım farkını verip bu sorunu yaşayınca iyi ki değiştirmişim. Umarim çözülür probleminiz.

Oyla:

silvermoon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cem
Cihazım
xiaomi miMax
Konular
0
merhaba telefonu 2 gün önce aldım ve geri tuşu algılamaması sorunu var bazen ne kadar basarsam basıyım algılamıyor 10 saniye geçiyor algılamaya başlıyor yani git gelli bir sorun var. ayarlardan geri tuşunu sola atadım hiç bir sorun yok sağ taraftaki tuşta sorun var servise götürsem bir faydası olur mu?
keşke ortadaki parmak izi okuyucu mate 10 daki gidi nagivasyon olarak kullanılabilseydi.
[doublepost=1527813324,1527798891][/doublepost]Düzeltme: ihtimal vermemiştim ama alırken ekran koruyucu taktırmıştım belki o etkiliyordur diye söktüm düzeldi ekran koruyucu cam yüzünden algılamıyormuş içim rahatladı :)

Oyla:

anilyildirim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Kapasitif tuşların bazen telefonu yeniden başlatana kadar çalışmaması çok büyük bir problem. Çözüm bulabilen var mı?

Oyla:

gunaygulce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
mi note 3
Meslek
Kaptan
Konular
0
Merhaba değerli forumcular,

Telefonu dün cepport'dan kendim giderek aldım. Batarya tüketimi hakkında bilgi rica ediyorum.
11 saat gibi sürede % 16 şarj azaldı aslında pek fazla karıştırdığım söylenemez telefonu en fazla 10 dk pubg oynadım. Neredeyse 10 saati geçik süre kablosuz ağa bağlıydı batarya süresicinin nasıl gideceğini merak ettiğim için kapattım. Batarya tüketimi resimlerde mevcut donanım kısmında hücresel bekleme % 29 gibi bir değer gösteriyor normal midir ? Pil kısmında bir çok uygulamayı arka planda kapalı olarak seçtim. Önerebileceğiniz batarya ile alakalı yapmam gereken bir şey var mıdır?

Bir diğer husus bazen kapasitif geri tuşunun basmadığı oluyor sizde de mevcut mu bu tarz bir şey?Nano ekran koruyucusu taktırmıştım. Kapasitif tuş ışıkları söndükten sonra bazen algılamadığı oluyor menü tuşuna basmanın akabinde geri tuşu çalışıyor. Yazılım ile mi alakalı acaba dün telefonu açar açmaz yazılım gelmişti. Bilgilerinizi rica ediyorum saygılarımla.
Kardeşim aynı sorunu bende yaşadım. Cepport dan aldığım nano ekran koruyucuyu kullanıyordum. Telefonu sıfırlayıp yeniden kurdum sorun devam ediyordu koruyucuyu çıkardım problem gitti ikinci koruyucuyu tuşlara biraz daha bastırarak dikkatlice yapıştırdım şuan sıkıntı yok bide öyle kullanmaya devam edince bir süre sonra hiç çalışmıycak hale geliyor.

Oyla:

anilyildirim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Kardeşim aynı sorunu bende yaşadım. Cepport dan aldığım nano ekran koruyucuyu kullanıyordum. Telefonu sıfırlayıp yeniden kurdum sorun devam ediyordu koruyucuyu çıkardım problem gitti ikinci koruyucuyu tuşlara biraz daha bastırarak dikkatlice yapıştırdım şuan sıkıntı yok bide öyle kullanmaya devam edince bir süre sonra hiç çalışmıycak hale geliyor.
Ekran koruyucu ya da kılıf kullanmıyorum. Ona rağmen bu sorunu yaşıyorum.

Oyla:

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Telefon ne hocam 11 saatte ben teli 3 kere sarj ediyorum 11 saatte yüzde 16 harcadı ise daha ne istiyorsun anlayamadım ben gece sarjdan çıkarıp masa ya bırakıp sabah yüzde 15 20 harcamış olarak buluyorum teli telin modeli ne ondan alayım bari :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sanalyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Cevaplarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Geri tuşu zaman zaman basmıyor konu ile alakalı video çektim ama buraya yükleyemiyorum. Cepport Burak bey ile iletişime geçtim yarın yerlerine uğrayacağım sağolsunlar değişim yapabileceklerini belirttiler.
[doublepost=1525175542,1525119832][/doublepost]Cepport yaşadığım problemin ekran koyucusundan oluşmuş olabilceğini belirtti. Sağolsunlar Mi6 modeli ile değişim istedim kırmadılar değişimi sağladılar kendilerine teşekkür ederim.

Mi note 3'te geri tuşu basmama durumu çoğu kişide var. Bende aynı sorunu yaşıyorum. İlk önce ekran koruyucu ile alakalı olduğunu düşündüm. Söktüm ama sorun devam ediyordu. Geri tuşu basmadığı zaman telefonu yeniden başlatın o zaman düzeliyor. Sanırım yazılımsal bir sıkıntı var.

Oyla:
Üst Alt