Yardım Batarya sarz oluyor ama dolmuyor

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
cihazınızda root varsa eğer vereceğim linkteki şekilde deneyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer root yoksa cihaz açık iken amperede full yazısını görene kadar şarj et full yazısını gördükten sonra kapanana kadar kullanıp kapalıyken %100e kadar şarj etmeyi dene
Telefon kendisini sarz13 deyken 7 kre yeniden basltatti hocam bi acildi 10 bi acildi 2 hep degsiik rakamlar root dedigin telefona ilk mi 10 kurdum kararli kurtarma rom sonrada sira sira miu 1w ye kadar guncelledim twrp ile kurdum

cihazınızda root varsa eğer vereceğim linkteki şekilde deneyebilirsin

Eğer root yoksa cihaz açık iken amperede full yazısını görene kadar şarj et full yazısını gördükten sonra kapanana kadar kullanıp kapalıyken %100e kadar şarj etmeyi dene
O dosyalari twrpden mi silicem hocam twrp silindi malesef

Son düzenleme:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Telefon kendisini sarz13 deyken 7 kre yeniden basltatti hocam bi acildi 10 bi acildi 2 hep degsiik rakamlar root dedigin telefona ilk mi 10 kurdum kararli kurtarma rom sonrada sira sira miu 1w ye kadar guncelledim twrp ile kurdum
TWRP yüklüyse cihazda wipe/advanced wipe/format data tıkla açılan ekrana yes yazıp onayle sonra ana ekrana geri gelip reboot tıklayıp systemi seç tüm bilgilerin silinir yalnız bu şekilde.

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
TWRP yüklüyse cihazda wipe/advanced wipe/format data tıkla açılan ekrana yes yazıp onayle sonra ana ekrana geri gelip reboot tıklayıp systemi seç tüm bilgilerin silinir yalnız bu şekilde.
Ben bu lna twrp yukledim miu 10 surumdeyken yalniz guncelle yapa yapa miu 12 oldu suan twrp gelmiyor ses acma ve guc tusuns basinca o dedigin yer geliyor ordan da firmat cekemiyorum imeil gider diye bi arkadas yapti uzakdan imeili sordum ona ordan cekme gider dedi ben de cekemiyorum malesef yurt disi cihaz oldugu icin imeili de ben verdim bi tane tuslu telefon vardi sordum ona ordan sakin atma imeil gider dedi ben bilmedigim icin atmadim sadece twrp den atmistim sizin cevabiniz nedir

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
Ben bu lna twrp yukledim miu 10 surumdeyken yalniz guncelle yapa yapa miu 12 oldu suan twrp gelmiyor ses acma ve guc tusuns basinca o dedigin yer geliyor ordan da firmat cekemiyorum imeil gider diye bi arkadas yapti uzakdan imeili sordum ona ordan cekme gider dedi ben de cekemiyorum malesef yurt disi cihaz oldugu icin imeili de ben verdim bi tane tuslu telefon vardi sordum ona ordan sakin atma imeil gider dedi ben bilmedigim icin atmadim sadece twrp den atmistim sizin cevabiniz

Şimdi hocam telefona kapalı şekilde şarza taktım 4 de kalmiş sabaha kadar dolmamış ndyse acmamaya çalışdım ama kendi açıldı bir kaç krre yeniden başlattı bende twrp yukledim sıfırladım mıu 10 kurdum şu an sorunum yok batarya her iki şekildd sarz oluor miu 12 gelince telefon kafayı yiyornd yapcam bilmiyorum

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33

Şimdi hocam telefona kapalı şekilde şarza taktım 4 de kalmiş sabaha kadar dolmamış ndyse acmamaya çalışdım ama kendi açıldı bir kaç krre yeniden başlattı bende twrp yukledim sıfırladım mıu 10 kurdum şu an sorunum yok batarya her iki şekildd sarz oluor miu 12 gelince telefon kafayı yiyornd yapcam bilmiyorum
miui 12 ye temiz kurulum yaparak geçmeyi dene sorunun çözülür muhtemelen

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
Benim batarya gidik hocam batarya bozuldu buyuk ihtimal çünkü yine yaptı tel % 100 kapalı iken doldu bi açtım %0 dolmamış bidaha kapattım hep degişik sayı verdi en sonda acılmadı sonra bi açıldı ekrana hard reset geldi acamadım teli bende hart rest baınca telefon formatlandı imeil gitti her şey çöp oldu
Ne yapacagımı bilmiyorum

Üst Alt