- Adım
- özkan
- Cihazım
- pocofone f1
- Konular
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon kendisini sarz13 deyken 7 kre yeniden basltatti hocam bi acildi 10 bi acildi 2 hep degsiik rakamlar root dedigin telefona ilk mi 10 kurdum kararli kurtarma rom sonrada sira sira miu 1w ye kadar guncelledim twrp ile kurdumcihazınızda root varsa eğer vereceğim linkteki şekilde deneyebilirsin
İpucu - Batarya Kalibrasyonu [Yeni Yöntem] RooT Gerektirir
Sihir yapmaz ama 2 yıllık pilinize yarım saatlik bir ek süre veya daha fazlasını verebilir. Deneyin ve geri dönüş yapın. Benim için çalıştı 1- Play Store'da "Ampere" yi indirin 2- Uygulamayı açın ve telefonunuzu % 100'e kadar şarj edin (önemli: Ampere'de "Tam" görüntülendiğinde sadece...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer root yoksa cihaz açık iken amperede full yazısını görene kadar şarj et full yazısını gördükten sonra kapanana kadar kullanıp kapalıyken %100e kadar şarj etmeyi dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O dosyalari twrpden mi silicem hocam twrp silindi malesefcihazınızda root varsa eğer vereceğim linkteki şekilde deneyebilirsin
İpucu - Batarya Kalibrasyonu [Yeni Yöntem] RooT Gerektirir
Sihir yapmaz ama 2 yıllık pilinize yarım saatlik bir ek süre veya daha fazlasını verebilir. Deneyin ve geri dönüş yapın. Benim için çalıştı 1- Play Store'da "Ampere" yi indirin 2- Uygulamayı açın ve telefonunuzu % 100'e kadar şarj edin (önemli: Ampere'de "Tam" görüntülendiğinde sadece...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer root yoksa cihaz açık iken amperede full yazısını görene kadar şarj et full yazısını gördükten sonra kapanana kadar kullanıp kapalıyken %100e kadar şarj etmeyi dene
Son düzenleme: