Yardım Batarya sarz oluyor ama dolmuyor

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
Telefonum sarz oluyor ama dolmuyor bataryadan diye düşünüyorum uzerinden 2 buçuk ay geçmiş acikken ve kapıliken sarz dolmuyor belli bir yerde kalıyor sarz aleti orjinal sıfır yeni sonrunun ne olduğunu bilen varsa lutven yardımcı olsun pil dağılımın resimine baktım resim paylaştım pilin hakkında yorum yapın lutven pil değişmesimi gerekiyor beni bu konuda aydinlatin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-19-01-22-09-002_com.bsp.catchlog.jpg
    Screenshot_2020-12-19-01-22-09-002_com.bsp.catchlog.jpg
    206,1 KB · Görüntüleme: 24

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Telefonum sarz oluyor ama dolmuyor bataryadan diye düşünüyorum uzerinden 2 buçuk ay geçmiş acikken ve kapıliken sarz dolmuyor belli bir yerde kalıyor sarz aleti orjinal sıfır yeni sonrunun ne olduğunu bilen varsa lutven yardımcı olsun pil dağılımın resimine baktım resim paylaştım pilin hakkında yorum yapın lutven pil değişmesimi gerekiyor beni bu konuda aydinlatin
Ampere uygulamasını indirip açın telefonu şarja takıp 1 dakika ekran açıkken bekleyip buraya ss atın bakalım.

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-19-01-44-05-456_com.gombosdev.ampere.jpg
    Screenshot_2020-12-19-01-44-05-456_com.gombosdev.ampere.jpg
    400 KB · Görüntüleme: 17

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
batarya voltajı 4.2volt ancak %4 görünüyor cihaz yüzdeyi yanlış gösteriyor 2amper akımla bataryanın dolmaması zaten imkansız

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
batarya voltajı 4.2volt ancak %4 görünüyor cihaz yüzdeyi yanlış gösteriyor 2amper akımla bataryanın dolmaması zaten imkansız
Ne yapmam lazım peki hocam sorun nerde olabilir gerçekten kafayı yicem sorunu bı türlü bulamadım tertemiz yazılım kurdum ama yine ayni yazılım mı donanım mi bilmiyorum

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Ne yapmam lazım peki hocam sorun nerde olabilir gerçekten kafayı yicem sorunu bı türlü bulamadım tertemiz yazılım kurdum ama yine ayni yazılım mı donanım mi bilmiyorum
hocam tek şansınız cihazın kapanmasını bekleyin
Kapalıyken şarja takıp %100 şarj edip şarjdan çekin
Telefonu açıp şarja takın ve ampere uygulamasında full yazısını görene kadar şarj ettikten sonra şarj bitene kadar telefonu normal kullanın.
%1 e kadar indiğinde tekrar şarja takıp ampere programında tekrar full yazana kadar şarj edin
muhtemelen o cihaz şarjı %1e insede şuan kapanmıyacaktır zaten

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
Telefonu açıp şarja takın ve ampere uygulamasında full yazısını görene kadar şarj ettikten sonra şarj bitene kadar telefonu normal kullanın.
%1 e kadar indiğinde tekrar şarja takıp ampere programında tekrar full yazana kadar şarj edin
Şu an cihaz kapandı ve zor acdim 2 3 kere de avdi hiç sarz yok isarati verdi ekranda açılmadan ve açıldı sonrada acildigin da 9 olarak açıldı zaten kapalıyken %100 olmuyor hocam oluyo gösteriyor ama dolmuyor bı yerden sonra kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten sorunum çok büyük sıkıntı hocam şimdi reboot system yaptım bu güç tuşuyla ses açma tuşuna basarak şu an sarz oluyor ve doluyor şu an %15 de kaldı gibi

Son düzenleme:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Şu an cihaz kapandı ve zor acdim 2 3 kere de avdi hiç sarz yok isarati verdi ekranda açılmadan ve açıldı sonrada acildigin da 9 olarak açıldı zaten kapalıyken %100 olmuyor hocam oluyo gösteriyor ama dolmuyor bı yerden sonra kalıyor

Gerçekten sorunum çok büyük sıkıntı hocam şimdi reboot system yaptım bu güç tuşuyla ses açma tuşuna basarak şu an sarz oluyor ve doluyor şu an %15 de kaldı gibi
bu şekilde doldurursan muhtemelen batarya kalibre olmayacak yine aynı şekil saçmalıycaktır. şarjı bitir telefon kapansın kendiliğinden %100 olana kadarda açma telefonu önceki mesajımdakileri adım adım yaparsan tamamen batarya kelibre olur ve doğru gösterir batarya yüzdesini

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
bu şekilde doldurursan muhtemelen batarya kalibre olmayacak yine aynı şekil saçmalıycaktır. şarjı bitir telefon kapansın kendiliğinden %100 olana kadarda açma telefonu önceki mesajımdakileri adım adım yaparsan tamamen batarya kelibre olur ve doğru gösterir batarya yüzdesini
Ama sorunum şu tamm sıfırlanır kapanır ama kapalıyken 100 100 olmuyor
Ne kadar Dursun sabaha kadar da olsa dolmaz 100 100 diye düşünüyorum ama siz kapalıyken Sarzda kalsın diyosaniz bı denicem

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Ama sorunum şu tamm sıfırlanır kapanır ama kapalıyken 100 100 olmuyor
Ne kadar Dursun sabaha kadar da olsa dolmaz 100 100 diye düşünüyorum ama siz kapalıyken Sarzda kalsın diyosaniz bı denicem
cihazınızda root varsa eğer vereceğim linkteki şekilde deneyebilirsin

Eğer root yoksa cihaz açık iken amperede full yazısını görene kadar şarj et full yazısını gördükten sonra kapanana kadar kullanıp kapalıyken %100e kadar şarj etmeyi dene

Üst Alt