Uygulama Batarya Şarj Limiti [ROOT]

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 29
  • Görüntüleme 4K

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Bataryayı uzun ömürlü kullanmak isteyenler için başarılı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bataryayı uzun ömürlü kullanmak isteyenler için başarılı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

Rica ederim faydalı olabilirsek ne mutlu . Bende teşekkür ederim :)

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yanlış bilgi. Her halukarda telefon enerjiyi pilden kullanır. Direk şebekeden kullanması gibi bir durum yoktur. Pili çıkarılabilir olan telefonların pilini çıkarıp şarj aletini bağlayıp çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz. (Ben denedim çalışmıyor bataryasız).
Ben de denedim çalışıyor hocam:D demek ki telefondan telefona değişiyir:)
Telefon şarjdayken bataryayı çıkartmıştım sırf meraktan. Çalıştığını görünce şok oluştum:)

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Telefonlarin bataryasiz çalışması için sarj cihazindan anakarta enerji taşıyan entegre olması gerekiyor. Laptoplarin bataryalı ve bataryasiz çalışma mantığını düşünebilirsiniz. Telefonlarda böyle bir entegre bulunmuyor o yüzden çalışma mantığına aykırı bir durum telefonlarin pilsiz çalışması

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Ben de denedim çalışıyor hocam:D demek ki telefondan telefona değişiyir:)
Telefon şarjdayken bataryayı çıkartmıştım sırf meraktan. Çalıştığını görünce şok oluştum:)
Doğrudur sizin kullandığınız o telefon sıradışıymış o zaman. :)

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31

fatihkucmen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Ya**ak
Konular
3
Elinize sağlık hocam tam aradığım uygulamaydı 8-| haha--

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben her zaman gece şarj eder sabah alırım şimdiye kadar pil sorunuyla karşılaşmadım ama yinede denemek amaçlı kurdum ayarları 99da duracak gece inerse 92de tekrar şarj edilecek şekilde yaptım. Sabah kalktığımda 99du. Program yararlı olabilir fakat ne kadar faydalı olduğunu uzun vadede ispatlar en az 2 sene bi sürede. Bundan da hiç emin olamayacağız çünkü batarya mı dayanıklı program mı ise yaradı bilemeyeceğiz. Yinede teşekkürler böyle değişik şeyleri denemek hoşuma gidiyor çoğunlukla

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ben her zaman gece şarj eder sabah alırım şimdiye kadar pil sorunuyla karşılaşmadım ama yinede denemek amaçlı kurdum ayarları 99da duracak gece inerse 92de tekrar şarj edilecek şekilde yaptım. Sabah kalktığımda 99du. Program yararlı olabilir fakat ne kadar faydalı olduğunu uzun vadede ispatlar en az 2 sene bi sürede. Bundan da hiç emin olamayacağız çünkü batarya mı dayanıklı program mı ise yaradı bilemeyeceğiz. Yinede teşekkürler böyle değişik şeyleri denemek hoşuma gidiyor çoğunlukla

Rica ederim . Şuan kullandığım MI6 dan önce bende hep geceleri şarja bırakırdım bı sorun olmazdı fakat başıma batarya şişme olayı geldiği için ve pilin daha uzun ömürlü olması için yeni bilgiler de öğrendikten sonra bu şekilde kullanıyorum bu arada sağlıklı pil ömrü için 99 pek birşey ifade etmiyor maximum 91 de kesmesi daha faydalı

Üst Alt