Bataryayı uzun ömürlü kullanmak isteyenler için başarılı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.
Ben de denedim çalışıyor hocam demek ki telefondan telefona değişiyirYanlış bilgi. Her halukarda telefon enerjiyi pilden kullanır. Direk şebekeden kullanması gibi bir durum yoktur. Pili çıkarılabilir olan telefonların pilini çıkarıp şarj aletini bağlayıp çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz. (Ben denedim çalışmıyor bataryasız).
Doğrudur sizin kullandığınız o telefon sıradışıymış o zaman.Ben de denedim çalışıyor hocam demek ki telefondan telefona değişiyir
Telefon şarjdayken bataryayı çıkartmıştım sırf meraktan. Çalıştığını görünce şok oluştum
Dünyanın en aptal telefonu vestel Venüs 5570 vardı bende o da çalışıyordu bataryasız.Doğrudur sizin kullandığınız o telefon sıradışıymış o zaman.
Ben her zaman gece şarj eder sabah alırım şimdiye kadar pil sorunuyla karşılaşmadım ama yinede denemek amaçlı kurdum ayarları 99da duracak gece inerse 92de tekrar şarj edilecek şekilde yaptım. Sabah kalktığımda 99du. Program yararlı olabilir fakat ne kadar faydalı olduğunu uzun vadede ispatlar en az 2 sene bi sürede. Bundan da hiç emin olamayacağız çünkü batarya mı dayanıklı program mı ise yaradı bilemeyeceğiz. Yinede teşekkürler böyle değişik şeyleri denemek hoşuma gidiyor çoğunlukla