Uygulama Batarya Şarj Limiti [ROOT]

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 29
  • Görüntüleme 4K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Önerilen şarj seviyesi nedir acaba en düşük ve en yüksek

Genelde önerilen bildiğim kadarıyla Max 85 minimum 20 . Ben genelde 91 de alırım 90'ı tamamen doldurması için 91 e ayarlıdır .

ygzsomuncu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
LG G4
Konular
0
Arkadaşlar mi8 se eu 10.2.2 cihazıma bu uygulamayı nasıl kurabilirim telefonun rootlu değil hatası alıyorum sevgiler iyi kandiller

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar mi8 se eu 10.2.2 cihazıma bu uygulamayı nasıl kurabilirim telefonun rootlu değil hatası alıyorum sevgiler iyi kandiller

Teşekkürler size de iyi kandiller . Konu başlığında da parantez içine yazdığım gibi cihaz rootlu olmalı

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Telefon şarjdayken dolduğunda %1 düşüp tekrar dolması söz konusu değildir. Şarj olduğunda telefon enerjiyi bataryadan değil elektrikten sağlıyor. Bataryayı kullanmıyor yani. Bataryayı söküp telefonu şarja takarsanız telefon çalışmaya devam eder:)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Telefon şarjdayken dolduğunda %1 düşüp tekrar dolması söz konusu değildir. Şarj olduğunda telefon enerjiyi bataryadan değil elektrikten sağlıyor. Bataryayı kullanmıyor yani. Bataryayı söküp telefonu şarja takarsanız telefon çalışmaya devam eder:)

İlginç :) benim kendi denemelerimde konuda anlattığım şekilde oldu hatta bı gün geceden bıraktığımda sabah kalktığımda 99 idi bildirim ışığı da yanıyordu 100 olduğunda akım kesildi.

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Yanlış bilgi. Her halukarda telefon enerjiyi pilden kullanır. Direk şebekeden kullanması gibi bir durum yoktur. Pili çıkarılabilir olan telefonların pilini çıkarıp şarj aletini bağlayıp çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz. (Ben denedim çalışmıyor bataryasız).

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7

iceworld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ender
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
9
bu uygulamayı türkçeye çevirip paylaşıcak bir babayiğit varmı, kendi güzel türkçemizde kullanmak çok daha iyi olurdu.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yanlış bilgi. Her halukarda telefon enerjiyi pilden kullanır. Direk şebekeden kullanması gibi bir durum yoktur. Pili çıkarılabilir olan telefonların pilini çıkarıp şarj aletini bağlayıp çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz. (Ben denedim çalışmıyor bataryasız).

Katılıyorum hocam bana da çok ilginç geldi arkadaşın dedikleri. Öyle olsa bile cihaz yine sürekli elektriğe maruz kalmış oluyor yani her halükarda bu kabul edilemez

Üst Alt