- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 18
Üç farklı "Orijinal" batarya aldım. Piyasada hangi fiyata olursa olsun orijinal batarya yok. Biri yüzde 40 civarına kadar baya yavaş inip orada kapanıyordu. Biri genel olarak fena değildi ama 3 ay sonra şişti ve birkaç saat dayanmaya başladı. En son Deji marka batarya aldım kasım ayında. Aralığın sonuna kadar yaklaşık 2 ay AccuBattery uygulaması 7/24 çalıştı telefonumda ve en son gösterdiği kapasite en başta gösterdiğiyle birebir aynıydı, 4110 mAh kapasitesi var bataryanın. Rahat 2 gün gidiyor yoğun olmayan kullanımda. Neredeyse sürekli ekran açık yoğun sosyal medya kullanımında da 24 saat kullanımda 8 - 9 saati geçen ekran süresi veriyor. Şarj hızı da önceki denediğim bataryalardak kat kat iyi, öncekiler 500 mAh hızla şarj oluyordu, bu 1700 mAh civarlarında orijinal şarj aleti ve kaliteli kabloya. Kesinlikle Deji batarya tavsiye ediyorum hocam. Pişman olmazsınız. 1 yıl birebir değişim garantisi de cabası.
Not: Kullandığım rom HavocOS FrozenFire Edition. Bu romu da tavsiye ederim. Yazdan beri kullanıyorum, ne zaman başka roma geçsem bir hafta sonra kendimi tutamayıp tekrar bu roma dönüyorum
Not: Kullandığım rom HavocOS FrozenFire Edition. Bu romu da tavsiye ederim. Yazdan beri kullanıyorum, ne zaman başka roma geçsem bir hafta sonra kendimi tutamayıp tekrar bu roma dönüyorum