Soru Batarya Sağlığı

Nester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasanak
Cihazım
Hasan
Konular
1
Batarya Sağlığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon 3 yıllık oldu ve %20 bataryam ölmüş. Şimdilik 1 günü çıkarıyor ama ilerisi için durumlar vahim. Bana orjinal bir batarya lazım
2 yıl daha kullanabilirmiyim bu bataryayı

Üç yıllık kullanım için %20 kayıp çok iyi duruyor nasıl kullandıgınızı bizlerle paylaşırmısınız ?
Şarj %10 altına düşürmemeye ve %90-95 aralığında şarjdan çıkarmaya özen gösteririm. Başka yaptığım bir şey yok

Tekrar hatırlatmak istedim, bu gibi 3. parti uygulamaların değerlerine takılmayın hocam. Önemli olan tek şey, gün içinde dolu dolu kullansak bile günü çıkarıyorsa batarya sağlığı iyidir ;)
Daha önce 10 saat civarı olan ekran sürem 7 saat civarına indi ve hissetmiyorum %20 lik kaybı dersem yalan olur. Yine de 1 günü çıkarıyor

nerden ve nasıl bakılıyor ne kadar kayıp olduğu bataryada
Programı indir aç. Şarjını %5 yapana kadar boşalt. Sonra pirize tak ve tam olarak dolsun. Kaç mah doldurduğu yazacak. 4100 den çıkar. Ortaya kayıp çıkacaktır. Benim kayıp 819mah olarak görülüyor.

Son düzenleme:

Nester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasanak
Cihazım
Hasan
Konular
1
Bir 3 yıl daha kullansam bu cihazı ne güzel olur. Ekranı güzel işlemcisi oyun oynamam gayet yeterli rem 4gb hafıza 64gb. Gündüz çekimleri kamera gayet iyi. Boyutu ideal. Kasa metal. Gayet güzel telefon. 6. Yıl da batarya kapasitesi 2500mah kalsa yine 5 saat ekran süresi alabilsem yeterli olur.

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
2 yıl daha kullanabilirmiyim bu bataryayı

Şarj %10 altına düşürmemeye ve %90-95 aralığında şarjdan çıkarmaya özen gösteririm. Başka yaptığım bir şey yok

Daha önce 10 saat civarı olan ekran sürem 7 saat civarına indi ve hissetmiyorum %20 lik kaybı dersem yalan olur. Yine de 1 günü çıkarıyor

Programı indir aç. Şarjını %5 yapana kadar boşalt. Sonra pirize tak ve tam olarak dolsun. Kaç mah doldurduğu yazacak. 4100 den çıkar. Ortaya kayıp çıkacaktır. Benim kayıp 819mah olarak görülüyor.

hangi programı indireceğim

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam verdiğim linke bir bakın.
Bu siteye gerçekten inanıyor musunuz ? 100 TL lik powerbank e bile 400 küsür TL fiyat yazmışlar.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam Ben siteye güveniyorum demedim sadece orda orjinal batarya yazıyordu bende size örnek gösterdim
Emin değilseniz zaten paylaşmayın bence. Bilmeyen anlamayan bir insan burda resmen orjinal batarya adı altında dolandirilabilir.

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Emin değilseniz zaten paylaşmayın bence. Bilmeyen anlamayan bir insan burda resmen orjinal batarya adı altında dolandirilabilir.
Hocam ben herhangi bir güvence vermedim. Arkadaş orjinal batarya sordu bende burda gördüm örnek gösterdim. Ayrıca bu örneği sanada göstermedim. Soruyu soran, Konuyu açan arkadaş hiç bir şey demedi. Olayın senle hiç bir alakasıda yok. Ayrıca örnek gösterdiğim siteye hiç bir güvence vermediğimide söyledim. Ama sen olayı neden bu kadar uzattın onuda anlamadım.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam ben herhangi bir güvence vermedim. Arkadaş orjinal batarya sordu bende burda gördüm örnek gösterdim. Ayrıca bu örneği sanada göstermedim. Soruyu soran, Konuyu açan arkadaş hiç bir şey demedi. Olayın senle hiç bir alakasıda yok. Ayrıca örnek gösterdiğim siteye hiç bir güvence vermediğimide söyledim. Ama sen olayı neden bu kadar uzattın onuda anlamadım.
Belli ki site de bi dolandırıcılık sezdim buna engel olmaya çalıştım. Bu forumun bir kullanıcısı olarak insanların kandırılmasına engel olmak istedim. Beni bu konu rahatsız etti. Siz yada başkası bu tür durumlara hep müdahale ettim. Eminim sizde bildiğiniz ve bir durumdan zarar görecek olan bir olaya müdahale ederdiniz. (Emin olmamakla birlikte)

Üst Alt