Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar hatırlatmak istedim, bu gibi 3. parti uygulamaların değerlerine takılmayın hocam. Önemli olan tek şey, gün içinde dolu dolu kullansak bile günü çıkarıyorsa batarya sağlığı iyidir
Programı indir aç. Şarjını %5 yapana kadar boşalt. Sonra pirize tak ve tam olarak dolsun. Kaç mah doldurduğu yazacak. 4100 den çıkar. Ortaya kayıp çıkacaktır. Benim kayıp 819mah olarak görülüyor.
Bir 3 yıl daha kullansam bu cihazı ne güzel olur. Ekranı güzel işlemcisi oyun oynamam gayet yeterli rem 4gb hafıza 64gb. Gündüz çekimleri kamera gayet iyi. Boyutu ideal. Kasa metal. Gayet güzel telefon. 6. Yıl da batarya kapasitesi 2500mah kalsa yine 5 saat ekran süresi alabilsem yeterli olur.
Şarj %10 altına düşürmemeye ve %90-95 aralığında şarjdan çıkarmaya özen gösteririm. Başka yaptığım bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önce 10 saat civarı olan ekran sürem 7 saat civarına indi ve hissetmiyorum %20 lik kaybı dersem yalan olur. Yine de 1 günü çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Programı indir aç. Şarjını %5 yapana kadar boşalt. Sonra pirize tak ve tam olarak dolsun. Kaç mah doldurduğu yazacak. 4100 den çıkar. Ortaya kayıp çıkacaktır. Benim kayıp 819mah olarak görülüyor.
Hocam ben herhangi bir güvence vermedim. Arkadaş orjinal batarya sordu bende burda gördüm örnek gösterdim. Ayrıca bu örneği sanada göstermedim. Soruyu soran, Konuyu açan arkadaş hiç bir şey demedi. Olayın senle hiç bir alakasıda yok. Ayrıca örnek gösterdiğim siteye hiç bir güvence vermediğimide söyledim. Ama sen olayı neden bu kadar uzattın onuda anlamadım.
Hocam ben herhangi bir güvence vermedim. Arkadaş orjinal batarya sordu bende burda gördüm örnek gösterdim. Ayrıca bu örneği sanada göstermedim. Soruyu soran, Konuyu açan arkadaş hiç bir şey demedi. Olayın senle hiç bir alakasıda yok. Ayrıca örnek gösterdiğim siteye hiç bir güvence vermediğimide söyledim. Ama sen olayı neden bu kadar uzattın onuda anlamadım.
Belli ki site de bi dolandırıcılık sezdim buna engel olmaya çalıştım. Bu forumun bir kullanıcısı olarak insanların kandırılmasına engel olmak istedim. Beni bu konu rahatsız etti. Siz yada başkası bu tür durumlara hep müdahale ettim. Eminim sizde bildiğiniz ve bir durumdan zarar görecek olan bir olaya müdahale ederdiniz. (Emin olmamakla birlikte)