Rehber Batarya Kalibrasyonu

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Emrespect Hocam şunu da gözlemledim bunu yaptığımdan beridir sanki telefonumun 33W şarj hızı daha da artmış gibi. Daha hızlı şarj almaya başlamış.

Bleedz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13 p
Meslek
Öğrenci(maalesef)
Konular
1
Selamünaleyküm cihaz mi pad 5 ve 2023 yılında alındı ve video ödev ve hafif oyunlarda kullanıldı ve pili çok yormadın fakat son zamanlarda kullandığımda sanki biraz fazla pil bittiğinden şüphelendim ve sana danışmak istedim,sorum şu:
-pil kalibrasyonu sırasında batterystats.bin dosyasını silersek ve tekrar telefonu yeniden başlatırsak tablet yeniden bu dosyayı oluşturur mu? Ve twrpden sildiğimiz için(ben böyle yapacağım

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Selamünaleyküm cihaz mi pad 5 ve 2023 yılında alındı ve video ödev ve hafif oyunlarda kullanıldı ve pili çok yormadın fakat son zamanlarda kullandığımda sanki biraz fazla pil bittiğinden şüphelendim ve sana danışmak istedim,sorum şu:
-pil kalibrasyonu sırasında batterystats.bin dosyasını silersek ve tekrar telefonu yeniden başlatırsak tablet yeniden bu dosyayı oluşturur mu? Ve twrpden sildiğimiz için(ben böyle yapacağım
Zaten TWRP'den dosya yöneticisinden siliyorsunuz. Bu durumda yeniden açıldığında yeniden o dosya oluşacaktır.

Bleedz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13 p
Meslek
Öğrenci(maalesef)
Konular
1
Zaten TWRP'den dosya yöneticisinden siliyorsunuz. Bu durumda yeniden açıldığında yeniden o dosya oluşacaktır.
Pekii twrpde sildikten sonra hani şarjımız az ya twrp de iken kalibrasyon işlemi hâlâ yapabilir miyiz

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Üst Alt