Selamlar dün rehberdeki işlemleri aynen uyguladım(Bu arada twrp de kapandıktan sonra bende de direk açıldı cihaz 10dk bekletmedi) ekstra olarak şarjım yüzde yüz olduktan sonra telefonu açıp advanced battery calibrator(Google play de yok, root şart değil) uygulaması ile tekrar calibre edip telefon kapanınca bir süre daha %100'de bekledim. Gayet farkedilebilir bir ekran süresi artışı oldu. Bugün telefonum poco f2 pro ekran açık şarj azalma hızı yüzde 10 idi normalde bu kullanımımla 15 lere yaklaşırdı. Asıl fark %20 nin altında kendini gösterdi, eskiden hemen azalırken şimdi batarya gayet stabil bir şekilde düştü yüzde 1 e kadar, 30 saniye sayacı çıkmadı bu sefer ama telefon kapandığında hemen şarja taktım normalde telefon kapansa bile şarja takar Takmaz yüzde 7 8 den başlarken bu sefer yüzde 1 den şarj etmeye başladı.Accubattery verilerini sıfırlamıştım önceden batarya sağlığı yüzde 78 yazarken ilk şarjda 85 yazdı(şarj olurkenki miliamperi hesaplayıp bataryanın ne kadar enerji depoladığını ölçüyor) . Benzer sorunlar yaşayanlara yapmalarını öneririm, uzun vadede etkisi devam eder mi bilmiyorum. Bu deneyimi paylaşmak için hesap açtım sorunlarım tekrarlarsa yine yazarım .