- Adım
- Ali İmran
- Cihazım
- 15 Pro Max
- Konular
- 16
Baştan baslaman lazım muhtemelen işini riske atma baştan başla benceKonu sahibi cevaplarsa sevinirim batterystats.bin dosyasını sildikten sonra cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorsak işlem iptal mi olmuş olur baştan baslamam mı gerek veya devam etmeli miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emrespect
Bataryanız yaşlanmış, tek çözümü değiştirmek olacaktır.Emrespect Bataryamın aslında ekten bir sorunu daha var. Lineer şekilde azalmıyor %13'den sonra. Atıyorum %13 oluyor ancak %9'a kadar 1 dakika içinde azalıyor ve %9'da bayağı dakikalarca bekliyor. Ardından %9'dan %1'e düşüyor ve yine aynı şekilde çok bekliyor ve telefon kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz acaba bilginiz var mı? Fotoğrafı attığımda 9 saat 11 dakika idi ancak bu şekilde 9 saat 34 dakika ekran süresi aldım.
Gerekli değil, batterystat dosyasının bir kere silinmesi tekrardan oluşması anlamına geliyor. Amaç zaten o dosyanın sıfırlanması bu yüzden çok bir önemi yok.Konu sahibi cevaplarsa sevinirim batterystats.bin dosyasını sildikten sonra cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorsak işlem iptal mi olmuş olur baştan baslamam mı gerek veya devam etmeli miyim?
Emrespect
Yaşlanmak değil aslında. ROM'u ilk kurduğumda vardı ve 1 ay içerisinde tekrar yerine oturmuştu. Bir durum oldu ve ROM'u yeniden kurdum ve tekrar aynı hale geldi ve düzelemedi bir türlü. Bu hatayı giderebilirsem iyi olur. Yaşlansaydı 9 saat 34 dakika ekran süresini görmem imkansız olurdu.Bataryanız yaşlanmış, tek çözümü değiştirmek olacaktır.
Yanlış yaptığınız bir şey yok, bataryanız yeterince iyi durumda ve kalibre edilmesine gerek yok demek oluyor. Batarya sağlıklı ise vereceği tepki budur.Abi dediklerini harfi harfine yaptim orangefoxdan sarjida bitirdim kapandı ama şarja taktigim zaman 10 dk hicbisey olmamis gibi olması direkt şarj olma işareti geldi yanlismi yapmışım
Yani cihazı şarja taktigim anda tepki verdi yanlismi yapmisim
Abi günlük 4-5 saat ekran süresi aliyom nasi bataryam iyiYanlış yaptığınız bir şey yok, bataryanız yeterince iyi durumda ve kalibre edilmesine gerek yok demek oluyor. Batarya sağlıklı ise vereceği tepki budur.