- Adım
- taner
- Cihazım
- Poco f5 pro
- Meslek
- Yönetici
- Konular
- 28
Bu konuda benim açtığım konu içeriğine ek olarak kapalı ve açık olarak telefonun şarj edilmesi anlatılmış ve başlığa batarya kalibrasyonu başlığı atılmış. sizin paylaştığınız bilgilere göre bununda plasebo etkisinden öteye geçmemesi gerekir. ayrıca tartıştığımız kanısına nasıl vardınız? cantaraBuradaki konuda batterystats.bin dosyasının silinmesi talimatı işlem sonrasında batarya yüzdesini gösteren arayüzde meydana gelebilecek uyumsuzlukların giderilmesi amacıyla verilmiş. Eğer gerçekte var olan batarya doluluk oranı ile arayüzde gösterilen oran arasında bir uyumsuzluk varsa bahsedilen batterystats.bin dosyası üzerinde değişiklik yapılır. Yukarıda vermiş olduğum açıklamada zaten yazılı...
Sizin konunuzda ise sadece bu dosyayı silerek batarya süresinde artış yaşanacağı yazılmış... Konunuzun başlığı "Batarya kullanım süresi arttırma yöntemi hk (yapılacak işlem root gerektirir)"
"It has no impact on your battery life." Bu cümleyi kuran kişi Android sistemine bu dosyayı ekleyen yazılım mühendisi ve dosyanın yaratıcısı. Bu kişi böyle bir işlevi olmadığını, konu başlığınızın yanlış olduğunu söylüyor... İlk elden, en yetkili isimden kaynak veriyorum, neyi tartışıyoruz?