Yardım Başlangıç Şifresi (Sim Pin Sonrası)

manty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
Merhaba Xiaomi Mi 5S Plus cihazımı iki gün önce aldım ve az önce ilk defa reset attım ancak ben herhangi bir pin koymama rağmen Sim kartımın Pin kodunu girdikten sonra benden şifre istedi bu şifre hangi şifre acaba Android hesabımın şifresinimi sormakta ? En son denemediğim o kaldı çünkü teşekkürler yardım için şimdiden.

Görsel;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam telefona ekran kilidi gibi gördüm,telefonun ekran kilidi varmıydı? Telefonda aktif olan Google veya mi hesabınıza girerek şifreyi sıfırlayabilirsiniz ama herşey silinir.

Oyla:

manty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan bu şekilde hocam mesaj geliyor arama geliyor ancak arayüze ulaşamıyorum aşağıdaki alan sim kartımın pin kodunu girdikten sonra çıkmakta. Google hesabımın şifresini hiç denemedim şuan deneye bilirim kilit kalktı ancak oda hatalı ise tamamen kitlemekten korkuyorum telefonu. Ekran kilidi yoktu parmak izi vardı sadece mi hesabı oluşturmadım

Şimdi google hesabımın şifresini denedim ve onuda kabul etmedi 120 dakika sonra deneyin dedi :)

Ekli dosyalar

• 111.JPG
    111.JPG
    235,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam bilgisasyardan Android cihaz yöneticisine girin ve telefonda oturum açtığınız google hesabıyla oturum açın.Sol tarafta cihazları göreceksiniz.Mi5s plus cihazınızın altında Kilitle ve sil seçenekleri var. Sil Seçeneğiyle cihazı silerseniz şifre sıfırlanır.

Oyla:

manty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam öyle yaptım mecbur kolay gelsin.

Oyla:

atilgan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Redmi Note 2
Meslek
Fizik Mühendisi
Konular
2
Merhaba Xiaomi Mi 5S Plus cihazımı iki gün önce aldım ve az önce ilk defa reset attım ancak ben herhangi bir pin koymama rağmen Sim kartımın Pin kodunu girdikten sonra benden şifre istedi bu şifre hangi şifre acaba Android hesabımın şifresinimi sormakta ? En son denemediğim o kaldı çünkü teşekkürler yardım için şimdiden.

Görsel;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam mesaj üzerinden biraz zaman geçmiş ama bende aynı sorunlar kaşrılaştım ve forum içinde başka bir konuda osos11 isimli arkadaşımızın dediğini yaparak sorunu çözdüm. Belirtilen yolu kullanarak Twrp dosya yöneticisi ile sildim .key dosyasını ve telefon açılıp pin girdikten sonra direk ana ekrana geçti. Parola vs de sormadı.

Data/system dizinindeki sonu .key ile bitenleri silin. Adb ile yapacaksanız kodlar;

adb shell
su
cd /data/system/
rm *.key

Bootloader açıkca fastboot dan twrp boot ettirebilir ve adb recovery üzerinden ya da direkt twrp dosya gezgininden silebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt