- Adım
- Vural
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Sürüm ve ya twrp başarısız kuruldu.
Ekran açılmıyor, Fastboot ve Twrp moduna girmiyor, power tuşuna uzun süre bastıkta titreşim oluyor, cihaz bilgisayarın aygıt yöneticisinde devamlı olarak bir-iki saniyelik gözüküyor ve itiyor.
1.Fastboot için sürüm indiriyoruz ve bilgisayarın C diskine arşivden çıkarıyoruz.
2. Bilgisayara MiFlashPro kuruyoruz.
3. Bilgisayarda MiFlashPro klasörünü buluyoruz. Ardından MiFlashPro/SP_Flash_Tool/ Mi yolu üzre account_auth.exe ni yönetici olarak çalıştırıyoruz. Açılan pencerede testiklenmiş mi hesabımıza giriyoruz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirYedek
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3. MiFlashPro/SP_Flash_Tool gidip flash_tool.exe ni çalıştırıyoruz. Ardından bu 3 dosyaya yol gösteriyoruz.
(1. Download-Agent
2. Scattering Download File
3. Autentication file
(1-ci dosyayı Spflash_tool klasöründe
2-ci dosyayı sürüm klasörü içinde images klasöründe
3-cü dosyayı ise /MiFlashPro/SP_Flash_Tool/auth_sv5.auth yolu üze buluruz.)
4. Download basıyoruz
5. Telefonun ses artı tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlıyoruz.
6. Sürücüler doğru düzgün kurulmuş ise yükleme başlıyor. Büyük Yeşil renkli onayı (Ok) bildirimi gördükten sonra telefonu bilgisayardan ayırıyoruz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
S.a Hocam Note 8 Pro cihazımda anlattıklarınızı yaptım ancak hesap istiyor. auth dosyasını tanıtıyorum. hesabım da tamam başlayabilirsin falan yazıyor ingilizce olarak ama tlf bağladıgımda CMD hatası falan veriyor. mi hesabında da "Unauthorized for this operation" hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misin lütfen