Yardım Banka root gizleme

gabozor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mertay
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar bugün akbank hesabıma girmeye çalışırken cihazınız root/jailbreak vardır deyip uygulamadan attı bunu gizleme gibi bir şansım var mı ne yapsam olmadı

Sahintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
2
İş profili oluşturuyorsun yani hocam
Anlayamadım yine, sanırım Magisk-zgyisk ile alakalı bir şey. Hiç root kurmadım bu arada, o yüzden bilmiyorum. Custom Rom kullanıyorum sadece. Banka uygulaması sorun çıkardı. Onu düzeltmek için geziniyorum böyle internette. Bu arada LineageOS kullanıyorum, customrom'u rootlayıp çözülebilir mi, var mı bilginiz? Bir yol haritası çizmeye çalışıyorum kafamda ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.

Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Anlayamadım yine, sanırım Magisk-zgyisk ile alakalı bir şey. Hiç root kurmadım bu arada, o yüzden bilmiyorum. Custom Rom kullanıyorum sadece. Banka uygulaması sorun çıkardı. Onu düzeltmek için geziniyorum böyle internette. Bu arada LineageOS kullanıyorum, customrom'u rootlayıp çözülebilir mi, var mı bilginiz? Bir yol haritası çizmeye çalışıyorum kafamda ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Rootla alakası yok, telefonda iş profili/paralel alan oluşturma diye yazın arama motoruna. Belki sizin romda yoktur bilmiyorum. Crdroidde var mesela. Ya da bunun için uygulama indireceksiniz.

Oyla:

Sahintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
2
Rootla alakası yok, telefonda iş profili/paralel alan oluşturma diye yazın arama motoruna. Belki sizin romda yoktur bilmiyorum. Crdroidde var mesela. Ya da bunun için uygulama indireceksiniz.
Ayarlar kısmında iş profili yazınca 'şifreler ve hesaplar' çıktı. Hesap ekle, senkronize etme, şifreler-geçiş anahtarları-veri hizmetleri bölümleri var. Ne yapmak gerek, google hesabı mı ekleyeceğiz?

Oyla:

kaos54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kahraman
Cihazım
xiami 12t
Konular
2
Hocam bankalara artık bootloader kilidi açık oldu mu root olarak algılıyor

Oyla:
Üst Alt