Yardım Banka root gizleme

gabozor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mertay
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar bugün akbank hesabıma girmeye çalışırken cihazınız root/jailbreak vardır deyip uygulamadan attı bunu gizleme gibi bir şansım var mı ne yapsam olmadı

ErenRyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
13
Akbank olmuyor hocam uninstall magisk dedim yine olmadı geri nasıl magisk kuracağım bilmiyorum
cihazın boot dosyasını hafızaya at magisk ile patchle ve minimal adb toolla flashla gizlemek için zygisk tikini açıp reddetme listesini zorlayı açın ondan sonra reddetme listesini yapılandır diyip akbankı seçiyorsun (biraz karışık oldu hakkınızı helal edin)

Oyla:

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
cihazın boot dosyasını hafızaya at magisk ile patchle ve minimal adb toolla flashla gizlemek için zygisk tikini açıp reddetme listesini zorlayı açın ondan sonra reddetme listesini yapılandır diyip akbankı seçiyorsun (biraz karışık oldu hakkınızı helal edin)
Evet karışık oldu ve yapamadım :)

Oyla:

Savaturkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
REDMI NOTE8 PRO
Konular
2
Bunu nasıl yapıyoruz kardeş?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detaylı bilgi?
Magiski kaldırın. Apatch ile root işlemini yapın bunun için şu videoyu izleyebilirsiniz... Ben buna bakarak yaptım..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Eğer kafanıza takılır yapamazsanız yazabilirsiniz...
Video mevcut hatayı dikkate almayınız...

Oyla:

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

6- Artık bankacılık uygulaması sorunsuz açılıyor. Root algılayamıyor.

Oyla:

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

6- Artık bankacılık uygulaması sorunsuz açılıyor. Root algılayamıyor.
Akbank mesaj gönderdi. Root dan dolayı 25 aralıkta uygulamayı açamayacaksınız diye. Bunu deneriz umarım çözümü olur

Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
11
Birde su denenebilir :

Banka uygulamaları icin paralel alan oluşturup orada çalıştırmak.

Oyla:

Savaturkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
REDMI NOTE8 PRO
Konular
2
En iyi çözüm apatch ile root işlemi

Oyla:

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Ben bankalar ile ilgili tüm root sorunlarımı Apatch ile hallettim. Bilginiz olsun. Garantiye girmiyordu artık sorun yok...

merhaba,
apatch direkt apk olarak mi kuruluyor acaba nasıl işlem gerekiyor magisk kurulu şuanda banka uygulamaları hata veriyor.

Oyla:

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
59
bende aynı sorunla karşılaşmıştım cihazda twrp olduğu için bu uyarıyı veriyordu. twrp yi kaldırınca sorun düzeldi ve uyarı vermedi

Oyla:

Savaturkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
REDMI NOTE8 PRO
Konular
2
merhaba,
apatch direkt apk olarak mi kuruluyor acaba nasıl işlem gerekiyor magisk kurulu şuanda banka uygulamaları hata veriyor.
Yukarıda video var yayında değil diyor ama açılıyor dikkatli izleyin ben buna bakarak yaptım

Oyla:
Üst Alt