Soru Band 20 olmazsa ne olur?

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Ortada bir yöntem var ancak kimse paylaşmıyor, bu da akıllara yada parayla satacağı, yada böyle bir yöntemi olmadığı algısını getiriyor. B20 olmayan ve çekme sıkıntısı yaşayan cihazlar için kolay bir yöntem sunayım. Cellular-Pro uygulaması ile Band8 şebekesini kilitleyin sorunlarınız çözülür. B20 olmayan yada görünmeyen cihazlarda B1 B8 arasında bant değişikliği yapılmakta, bu da kopmalara ve hız düşmesine sebep olmakta. İsteyenler resimdeki şekilde ayarlama yapabilirler. Seçimleri yaptıktan sonra yandaki kilit simgesine dokunmanız gerekmekte.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dediğiniz yapınca şebeke yoka düşüyor.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Dediğiniz yapınca şebeke yoka düşüyor.
B20 olmayan iki Çin cihazda deneme yaptım, her ikisinde de sorun olmadı. B8 kilitleyince mi yoka düşüyor? Ben Vodafone üzerinden bu işlemi yaptım, hattınız nedir? Belki de kullanılan şebeke kaynaklıdır. Bilemiyorum.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hiç bisey olmaz. Mi6 kullandım yıllarca. Köy dağ bayır çekmeyen yer nadirdi. Türk Telekom hattım.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
B20 olmayan iki Çin cihazda deneme yaptım, her ikisinde de sorun olmadı. B8 kilitleyince mi yoka düşüyor? Ben Vodafone üzerinden bu işlemi yaptım, hattınız nedir? Belki de kullanılan şebeke kaynaklıdır. Bilemiyorum.
Hattım turkcell sadece b8i seçip kilitleyince sebeke yok oluyor.

mesut71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
0
Türk Telekom un ve çin cihazların Allah belasını versin , cihazım redmi note 13 pro plus çin versiyonu, Kırıkkale merkezde 4.5g gece çekmiyor gündüz bir sorun yok, arkadaşın Vodafone sim kartını taktık cihaza full çekiyor bizim Türk Telekom 3g çekiyor. İmkan varsa global alın direnç kaydı bootloader kilit açma gibi problemlerle ugrasmazsiniz

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Türk Telekom un ve çin cihazların Allah belasını versin , cihazım redmi note 13 pro plus çin versiyonu, Kırıkkale merkezde 4.5g gece çekmiyor gündüz bir sorun yok, arkadaşın Vodafone sim kartını taktık cihaza full çekiyor bizim Türk Telekom 3g çekiyor. İmkan varsa global alın direnç kaydı bootloader kilit açma gibi problemlerle ugrasmazsiniz
Hocam 4g only mode yap volteyide aç aramalar için, bi 4g sinyali bulursa ona bağlanır.

Ekli dosyalar

• IMG_20241014_082356.jpg
    IMG_20241014_082356.jpg
    320,2 KB · Görüntüleme: 10
  • VID_20241014_082250.mp4
    1.016,6 KB · Görüntüleme: 0

ahmetcngz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
17
Ama 3 katı para verirsiniz. Herkesin imkanı olsa da kaçak telefonlarla uğraşmasa da hocam işte herkes alamıyor.

Üst Alt