Yardım Ayıplı Ürün İadesi

• Konbuyu başlatan ilyaa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 2K

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v10.4.5
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar. 3 4 gün önce Xiaomi'nin kendi mağazasından Redmi Note 8 pro aldık. Ancak pub g oynarken en düşük ayarlarda anca oynatıyor ısınma kasma var ve oyunda ping 200 300 türktelekom hız testi sitesinde de download 3 mbps civarı çıkıyor (aynı internete bağlı cihazlarda ping ve indirme gayet iyi). Kamerası video da çok kötü çekiyor 4k ile alakası yok. Mağaza iade almıyoruz garantiye gidecek diyor. 3 günlük telefon garantiye mi gidecek paramı iade alma gibi bir hakkım var mı bu durumda tüketici heyetine mi gitmeliyim sanırım tüketici heyeti de en az 2 servis raporu istiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Anlatılanlar tamamen abartı ve kötülemeden başka bir şey değil cihazın pubgde ultrada 60 fps oynatmasını bekliyor süper zeka lı kardeşim aldığın telefon iphone 11 pro değil indirimde 1700 e kadar düşmüş bir cihaz gelelim instagram wp gibi yerlerde kameranın kalitesiz çekmesine tamamen yazılımsal olan bu sorun ancak güncelleme ile gider aynı sorun huaweidede var telefonun ısınmasına laf eden kardeşlerim bire bir yaptığımız testlerde iphone x den kat ve kat daha az ısınıyor siz en iyisi kirin 710 lu Huawei lerinizle yolunuza devam edin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herhangi bir sorun sıkıntı oluştuğunda, siz abartmadan, karalama yapmadan anlatın ki, bizler de sorunlar nasıl dile getirilir öğrenelim...
Herkese merhabalar. 3 4 gün önce Xiaomi'nin kendi mağazasından Redmi Note 8 pro aldık. Ancak pub g oynarken en düşük ayarlarda anca oynatıyor ısınma kasma var ve oyunda ping 200 300 türktelekom hız testi sitesinde de download 3 mbps civarı çıkıyor (aynı internete bağlı cihazlarda ping ve indirme gayet iyi). Kamerası video da çok kötü çekiyor 4k ile alakası yok. Mağaza iade almıyoruz garantiye gidecek diyor. 3 günlük telefon garantiye mi gidecek paramı iade alma gibi bir hakkım var mı bu durumda tüketici heyetine mi gitmeliyim sanırım tüketici heyeti de en az 2 servis raporu istiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler

Burada abartı nerede, kötüleme nerede? İnsanların yaşadığı sorunlar üzerinden sahip olunan malı övmek bana göre doğru yol değil.

Telefonunla ilgili bir başlık açın ve dilediğiniz şekilde abartarak göklere çıkartın... Bizler de, ne menem şeymiş mtk işlemcili telefon öğrenelim.

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Herhangi bir sorun sıkıntı oluştuğunda, siz abartmadan, karalama yapmadan anlatın ki, bizler de sorunlar nasıl dile getirilir öğrenelim...

Burada abartı nerede, kötüleme nerede? İnsanların yaşadığı sorunlar üzerinden sahip olunan malı övmek bana göre doğru yol değil.

Telefonunla ilgili bir başlık açın ve dilediğiniz şekilde abartarak göklere çıkartın... Bizler de, ne menem şeymiş mtk işlemcili telefon öğrenelim.

Övmek denilen şeyse iPhone x den daha az ısındığı, övüyorum o zaman ha geri gelelim mediatek işlemciyi savunduğum falanda yok fiyatına göre gayet uygun bir cihaz olduğunu yine söylüyorum ama insanların kafasına nasıl işlediyse bu cihazın bütün cihazlardan daha iyi bir performans verdiği bi bilgim yok. Geçen farklı bir tartışmadaydım oradada note 8 pro mate 20 pro ya ithafen üretildiği söyleniyordu ve karşılaştırılıyordu ama fiyata bakıldığında 5000 tllik ciddi bir fiyat farkı vardı. Sonlandırmak gerekirse insanların yazdıklarını tam okumadan bir cihaz hakkında tam bilgi ve tecrübe edinmeden kesin yorum yapma yanlışını tekrarlamayın değerli miui üyeleri.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Naptınız verdiniz mi servise

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Konuya çok geç yazıyorum, yazmayacaktım lakin..

3 günlük telefon garantiye mi gidecek

Sıfır satın aldığım Güç Kaynağının 1 saat sonra Coil Whine sorunu olduğunu öğrendim. Ne zaman aldığınız hiç önemli değil.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10