Yardım Ayarların sıfırlanması

Onur83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Arkadaşlar telefonu alalı bir hafta oldu. Herşey çok iyi gidiyor derken yüklediğim bazı programların (round corners, macrodroid, fx ekolayzır vs) bildirim izinlerini ve erişilebilirlik izinlerini vermeme rağmen son kullanılan programlar kısmında cihazı hızlandırma butonuna basınca bu kapanmaması gereken programlar kapanıyor ve ayarlar başa dönüyor. Bundan bıktım. Çözümünü bulan varsa lütfen yardım edin. Enerji tüketimi vs her yere baktım, işe yaramadı. Güvenlik programı altındaki clean master programında istisnalara da hiç bir programı ekleyemiyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam Güvenlik>izinler>Otomatik başlatma bu bölümde arka planda çalışmasini istediğiniz programları aktif edin daha sonra menu tuşuna basın ve açık uygulamaların olduğu kısımda kapanmasını istemediğiniz uygulamayı aşağı doğru çekin ve üst soldaki kilit işaretine tıklayın.

Oyla:

Onur83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Güvenlik>izinler>Otomatik başlatma bu bölümde arka planda çalışmasini istediğiniz programları aktif edin daha sonra menu tuşuna basın ve açık uygulamaların olduğu kısımda kapanmasını istemediğiniz uygulamayı aşağı doğru çekin ve üst soldaki kilit işaretine tıklayın.
Çok teşekkürler kardeşim, keşke android 6daki gibi herşeyi silip geçmeseydi de bu kadar teferruatlı uğraştırmasaydı

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Çok teşekkürler kardeşim, keşke android 6daki gibi herşeyi silip geçmeseydi de bu kadar teferruatlı uğraştırmasaydı

Rica ederim ama bu miui roma özgü değil birçok telefonda aynı, ayrıca bu pil kullanımı açısından önemli. İyi forumlar.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.