Soru Ayarlar uygulamasından tüm verileri temizle dersek IMEI silinir mi?

Warbul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
MI11 T
Konular
2
Soru dediğim gibi bilen birisi cevap verirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-07-20-48-24-832_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-06-07-20-48-24-832_com.miui.securitycenter.jpg
    163,8 KB · Görüntüleme: 72

Marcolomboss

Angerfist 👊
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
21
Sanmıyorum. IMEI'nin ayarlar uygulaması ile alakası yok.

Warbul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
MI11 T
Konular
2
H.kadioglu hocam sizdende cevap beklerim birşey olur mu böyle yapsam?

H.kadioglu34

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bu konuyla ilgili araştırma yaptınız mı mesela forumda imei silinen silinmeyen konular diye bir konu mevcut o konuya ulaşıp okudunuz mu? Lütfen araştırma yapın ayarlar veri temizlede imei gidiyor diye bir ibare ile karşılaşırsanız yapmayın gidiyordur.

Warbul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
MI11 T
Konular
2
bu konuyla ilgili araştırma yaptınız mı mesela forumda imei silinen silinmeyen konular diye bir konu mevcut o konuya ulaşıp okudunuz mu? Lütfen araştırma yapın ayarlar veri temizlede imei gidiyor diye bir ibare ile karşılaşırsanız yapmayın gidiyordur.
Baktımda bulamadım tam anlayamadım gidiyor müdür hocam?

Cihaz normal kayıt atılmış Mi11T sürüm miui13

H.kadioglu34

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Lütfen kafanızda oluşturduğunuz senaryolar ile konu açmayın bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz. Siz şuanda daha önce kimsenin sormadığı, aklına bile getirmediği bir şeyi ortaya attınız. Böyle bir şey yok Lütfen konuyu bulup okuyun araştırma yapmadan yeni konu açmayın.
cantara adminler zaten konuyu yeni gönderiye kapatacaktır diye tahmin ediyorum.

Warbul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
MI11 T
Konular
2
Lütfen kafanızda oluşturduğunuz senaryolar ile konu açmayın bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz. Siz şuanda daha önce kimsenin sormadığı, aklına bile getirmediği bir şeyi ortaya attınız. Böyle bir şey yok Lütfen konuyu bulup okuyun araştırma yapmadan yeni konu açmayın.
cantara adminler zaten konuyu yeni gönderiye kapatacaktır diye tahmin ediyorum.
Hocam konuyu bulamadım vallahi diyorum kafamdada seneryo oluşturmadım yukarda arama tuşu vardım yazdım sizin dediğiniz anahtar kelimeyi yazdığımda alt kısımda Snapdragonlu cihazlar için ibaresini gördüm ve dedimki bu benim cihazım ile alakalı değil ve benim sorduğum soruyla alakası yoktur dedim size sordum eğer böyle bir konu varsa konunun linkini buraya bırakırsanız sevinirim eğer konu hakkında siz bişey biliyorsanız buraya yazıp yardımcı olabilirsiniz ben buraya insanlara yanlış bilgi yaymaya değil soru sormaya geldim zaten bilgi felanda vermedim soru sordum şimdi sizden isteğim eğer bilginiz varsa cevabınızı verin yok bilmiyorsanız Yok sen böyle birşey ortaya atıyorsun insanlara yanlış bilgi veriyorsun demeyin ben burda sorumu sordum birşey ortaya atmadım eğer bunla alakalı bir konu biliyorsanız sizden ricam o konunun linki atın yok bilmiyorsanız bana burda ortaya böyle şöyle şeyler ortaya atıyorsun diye bana böyle şeyler söyleme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki arkadaş gibi alakası yok de geç yok bilmiyorsan yazma geç.

H.kadioglu34

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam konuyu bulamadım vallahi diyorum kafamdada seneryo oluşturmadım yukarda arama tuşu vardım yazdım sizin dediğiniz anahtar kelimeyi yazdığımda alt kısımda Snapdragonlu cihazlar için ibaresini gördüm ve dedimki bu benim cihazım ile alakalı değil ve benim sorduğum soruyla alakası yoktur dedim size sordum eğer böyle bir konu varsa konunun linkini buraya bırakırsanız sevinirim eğer konu hakkında siz bişey biliyorsanız buraya yazıp yardımcı olabilirsiniz ben buraya insanlara yanlış bilgi yaymaya değil soru sormaya geldim zaten bilgi felanda vermedim soru sordum şimdi sizden isteğim eğer bilginiz varsa cevabınızı verin yok bilmiyorsanız Yok sen böyle birşey ortaya atıyorsun insanlara yanlış bilgi veriyorsun demeyin ben burda sorumu sordum birşey ortaya atmadım eğer bunla alakalı bir konu biliyorsanız sizden ricam o konunun linki atın yok bilmiyorsanız bana burda ortaya böyle şöyle şeyler ortaya atıyorsun diye bana böyle şeyler söyleme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki arkadaş gibi alakası yok de geç yok bilmiyorsan yazma geç.
ben bu sorunun cevabını biliyorum da sizi kurallara uymaya davet edip uyarınca neden çirkinleşiyorsunuz onu anlamadım. Bilmiyorsan az mantık kullan ayarlarda bilmem neyin verisini temizleyince imei mi gider size mantıklı geliyor mu? Ben sizi uyarıyorum ki yarın bir gün 'Cihazı yeniden başlatınca imei gider mi? ' şeklinde konu açmayın. Sizin haricinizde google aramasıyla araştırma yapan herkese bu konuyu da indeksleyecek bilgi kirliliğinden kastım budur.

Sorunuzun cevabına gelirsek veri falan temizlemeyle imei gitmez.. iyi forumlar

Üst Alt