Avea, Türk Telekom Oldu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu da ADSL. :(

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şu an bulunduğum yer en iyi Avea'nın çekiyor gibi gözüktüğü, Vodafone'nin 3G vermeyi unuttuğu bir köy. Turkcell yine akıyor. Ben şu uploadı ADSL'de bile alamıyorum.

Buyur hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Mübarek baz direğinin dibinde misin maaşallah. :)

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Valla hocam herkes öyle diyor ama ben daha AVEA bin cekmedigine şahit olmadım. Giresunluyum değil köyde yaylada bile full çekiyor.

Hocam 2001 sonlarında ilk aycell olarak kurulduğunda kullanmaya başlamıştım. 12 - 13 yıl kesintisiz avealıydım. Arada çekmeyen yerler olduğunda, konuşmalarım kesildiğinde olmadık yerlerde ulaşılamadığımda hep diğer operatörlerde de oluyor diye kendimi avuttum ama aslında avutmamış kandırmışım :D Avea'nın ne olduğunu değiştirince anladım. Aslında çok dertliyim bu konuda yazsam sayfalar sürer ama şu kadar söyleyeyim avea her şeyin sınırsız olduğu paketi bana bedavaya verse hatta üzerine aylık 50 lira vereyim dese yine de Avea'ya geçmem :)

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam TT 4.5G de baya aktif olacak en sağlam fiber altyapı onlarda bu nimetten faydalanacaklardir.Şuan zaten bütün operatorlerde takir takir kurulum var testler alınıyor yakında belli olur kim ne olacak. Bakalım turkcell yine ericssonla ama avea ve vodafone huawei ile çalışıyor zaman gosterecek

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atraksiy10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
Uzun yıllar Avea kullandım. Genel olarak memnun olsamda İstanbul Bahçelievlerde oturduğum evde telefon çekmiyordu. Çekmiyordu derken gerçekten hiç çekmiyordu. Telefon sürekli camın önünde durmasına rağmen arada ulaşamayanlar oluyordu. 4 yıl kadar bu şekilde idare ettim. Bu sürede müşteri hizmetlerine defalarca durumu anlattım. Her seferinde yeni baz istasyonu planlamasının yapıldığını falan söylediler ama hiçbir düzelme olmadı. Son 3 yıldır Turkcell kullanıyorum. Evin heryerinde rahat rahat konuşuyorum :) Avea kullanan misafirler gelince son duruma bakıyorum ama hala aynı maalesef.

Avea çektiği zamanlar internetinden şikayetçi değildim. Ekteki de Turkcell'in şuanki durumu

Ekli dosyalar

• Sc.png
    Sc.png
    890,9 KB · Görüntüleme: 27

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
İstanbul un en yüksek yeri olan büyükçamlıca da oturuyordum... ve evim giriş katı idi.. arkadaşlar belirtmişti.. giriş katında oturuyorsan çekmez diye. Kadıköy deki bayiye sorduğumda o olay 2 yıl önceydi dedi... inandım.. bayi den çıkmadan hattım açıldı eve girdim.. arkadaşı aradım yeni no ve hat için :)
olan oldu... pencere kenarında ses gidip geliyordu

90 gün dolar dolmaz numarayı vodafon a taşıdım. evet birçok özelliği Turkcell kadar olmasa bile fiyat performans oranı daha yüksek.. firma olarak Turkcell kullanıyoruz her ay kurumsal dnaışmanı şikayet etmekden bıktım. sürekli istemediğim kullanmadığım paketleri sildiriyorum ama bir türlü eksik olmuyor. bugün 82 dakikalık görüşme ile tüm şirket hatlarını kontrol ettirip ekkkkk bakiyeleri sildirdiğimi düşünüyorum. gelecek ay faturada göreceğiz. Turkcell ile baştan sabit ve sınırlı bir bakiye almazsanız çaktıkça çakıyor. 50 kuruşdan 150 liraya değişiyor bu hat başına.. dikkatli olmanızı belirtirim.. birçok özelliği iyi ama 3d modem için aldığım 3g data hattı bile 30sn ile 300sn arasında 5sn liğine kayboluyor. ve adamlar bu kayıp zamanın olmadığında iddialı bende internetdeki donmayı anlık tesbit ediyorum

yani mal bu...

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Bende de hala avea yaziyor. Restart ucak modu sim cikarma takma fayda etmedi, gerçi cokta önemi değil.

Üst Alt