Mod [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 08.02.2023

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Merhaba eu 12 stabil rom kullaniyorum, magisk yuklu degil redmi note 8 telefon. Herhangi bir ses modulu yüklemek istiyorum ama olumsuz sonuc almak istemiyorum. Yani rom cokmesiyle falan ugrasmak istemiyorum. Orange twrp yuklu suan.. Bu veya herhangi onerebileceginiz modul varmi
Merhaba hocam, rom çökmesi değilde sorunla karşılarsanız(Bootloop vs), Orange Fox'tan Magisk Modülünü kaldırabilirsiniz. Magisk 20.4 ardından konudaki modülü kullanabilirsiniz.

Bu arada hocam yazılımla uğraşın, olumsuz sonuçlarla karşılaşabileceğinizi bile bile... Olumsuzluklar yeni bir şeyler öğrenmemizi sağlayan en büyük etkenlerdendir.

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Merhaba hocam, rom çökmesi değilde sorunla karşılarsanız(Bootloop vs), Orange Fox'tan Magisk Modülünü kaldırabilirsiniz. Magisk 20.4 ardından konudaki modülü kullanabilirsiniz.

Bu arada hocam yazılımla uğraşın, olumsuz sonuçlarla karşılaşabileceğinizi bile bile... Olumsuzluklar yeni bir şeyler öğrenmemizi sağlayan en büyük etkenlerdendir.
Hocam bu imei silinmesi vb. birde telefona zarar veren bir durum la karsilasirsam hareket edemem..Garantiden çıkardım cihazi o yuzden biraz korkak davraniyorum modlar icin. Ama tam aksinede bu islerle ugrasmaya bayiliyorum

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam bu imei silinmesi vb. birde telefona zarar veren bir durum la karsilasirsam hareket edemem..Garantiden çıkardım cihazi o yuzden biraz korkak davraniyorum modlar icin. Ama tam aksinede bu islerle ugrasmaya bayiliyorum
Hocam bu tür durumlarda silinmiyor, rahat olun. Üstelik sizin cihaz garantili.
Forumda konusu var, bakabilirsiniz.

Bu arada Orange Fox'a girmişken EFS yedeğinizi muhakkak alıp farklı birkaç ortamda saklayınız. İlerde faydası olabilir.

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Hocam bu tür durumlarda silinmiyor, rahat olun. Üstelik sizin cihaz garantili.
Forumda konusu var, bakabilirsiniz.

Bu arada Orange Fox'a girmişken EFS yedeğinizi muhakkak alıp farklı birkaç ortamda saklayınız. İlerde faydası olabilir.
Teşekkür ederim hocam forumda bizim telefonlarla ilgilenen Strex hocamiz bilgilendirmisti, bilgisayara efs yi yedekledim. Bu ses modulunude istemem sebebim global de ses daha yuksekti simdi alcaldi eu da helede kulaklik dahada alcaldi. Bu modulu denemk istiyorum acikcasi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Teşekkür ederim hocam forumda bizim telefonlarla ilgilenen Strex hocamiz bilgilendirmisti, bilgisayara efs yi yedekledim. Bu ses modulunude istemem sebebim global de ses daha yuksekti simdi alcaldi eu da helede kulaklik dahada alcaldi. Bu modulu denemk istiyorum acikcasi
Rica ederim hocam, denedikten sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız faydalı olabilir. Kolay gelsin.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam öyleyse şimdilik yapacak bir şey yok. Ya rom uyumsuz ya da cihazınız. İlerleyen zamanda yeni sürümü yayınlanabilir. Onlar ile deneme yaparız.

Bu arada modülün telegram grubuna da yazmışsınız galiba (◔‿◔)
Telegram grup linkini özelden atabilir misiniz sadece yapımcının ismi var ilk sayfada :)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Telegram grup linkini özelden atabilir misiniz sadece yapımcının ismi var ilk sayfada :)
Modülün yapımcısı (Rei Ryuki) ile tanınmasını istedim (◔‿◔)

Arama/Bul kısmından modsandco olarak aratabilirsiniz.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

DTS Headphone:X
Ya size surround sesin çok hoparlörlü bir ev sineması kurulumuyla sınırlı kalması gerekmediğini ve tek ihtiyacınız olanın basit bir kulaklık olduğunu söyleseydik?
DTS Headphone:X® sesin orijinal miksaj aşamasının 3D ortamını simüle eden inanılmaz bir teknoloji ile tüm bunları mümkün kılar. Ve bu, filmlerinizin, müziğinizin ve oyunlarınızın tam olarak sanatçının amaçladığı gibi ses çıkarması anlamına gelir.
DTS Headphone: X'te film, müzik, oyun deneyimlemek için en sevdiğiniz kulaklığı takın

FİLMLER
HeadphoneX kulaklıklarınıza sürükleyici, sinematik bir ses deneyimi sunar. Tam bir 11.1 kanal surround sesli sinema salonundan beklemeye alıştığınız bir deneyim. Ancak cebinize sadece bir ev sineması ses deneyimi koymakla kalmaz, müzik ve oyunlarla da çalışır.

MÜZİK
HeadphoneX surround seste ses parçaları kaydedilmişse, teknolojinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ancak mevcut müziğinizin genel kalitesini de artırabilir.

OYUNLAR
HeadphoneX işitme duyunuza yeni bir boyut kazandırarak size haksız bir avantaj sağlar. Artık düşmanınızı görmeden önce duyabilirsiniz. Oyun deneyiminizin derinliklerine dalın.
Kurulum Magisk Manager ile yapılacaktır.
>> Gerekli dosyaları telefonumuza indiriyoruz.
>> Magisk'ten modüller kısmını açıyoruz.
>> İlgili dosyayı seçip yüklüyoruz.
>> Cihazı yeniden başlatmayı seçiyoruz.
>> İşlem tamamdır hayırlı olsun...
>> Özellikle AOSP Romlarda hemen hemen tüm ses modüllerinin Dolby | Viper | JamesDSP vs Stok Perf Kernel ile uyum problemi var. Ekran parlaklığı ve WiFi çalışmamasına neden olabiliyorlar. Panik yapmamıza gerek yok Özel Kernel kurup sorunu çözebiliriz, modülü kaldırıp kullanmayabiliriz veya olduğu gibi de kullanabiliriz.
>> Android 8/8.1/9/10/11 kullanan bütün romlarla ve cihazlarla çalışmaktadır.
>> Bu daha ilk versiyon geliştikçe konuya eklenecektir.
Son/Güncel Sürüm

Tüm Sürümler

Magisk

Telegram @Rei Ryuki

GitHub >>

DTS >>
DİPNOT: Sorumluluk size aittir.
Ben veya MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.
Hocam herkes deneyimlerini yazmış ben de yazayım diğer arkadaşlara yardımcı olur belki :). Cihazım Note 8 Pro Greeshan MIUI 12 stabil yüklü modülü en son bugün yükleme kararı aldım v1.0 Beta 1 sürümünü kurdum cihazımda ayrıca Viper ve bazı ses yükseltici modüller yüklü (dolby yüklü değil) bootloop ya da diğer herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Elinize sağlık konu için çok yararlı bir konu. Uygulamaya gelecek olursak dolby kadar fazla sesi attırmıyor dolbyde ses aşırı derece fazlaydı en düşükte olsa bile herhangi bir video izleyemiyordum ama bu uygulamayı kurduktan sonra rahatça izliyorum sesi yarının altına alıp rahat şekilde izleyebiliyorum sadece film deneyimim olmadı onu da bilgisayardan yaptığım için yapma fırsatım olmadı. Tekrardan hocama teşekkür ederim. uygulamayı kurcalamaya devam edeceğim. İyi forumlar :)

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Redmi note 8 eu 12 romda yüklemeyi yaptım başarılı fakat stock müzik uygulamasında çalışmıyor uygulamanın kendisinde hoperlörde çalışmadı..Spotifyden tet ediyorum şuan gerçek anlamda kuvvetlenme var..Özellikle surrounda bir fark oluşuyor..Fakat linten betayı yükledim.. ama diğer linklerde apha var onu yüklemek daha iyi değilmi ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam herkes deneyimlerini yazmış ben de yazayım diğer arkadaşlara yardımcı olur belki :). Cihazım Note 8 Pro Greeshan MIUI 12 stabil yüklü modülü en son bugün yükleme kararı aldım v1.0 Beta 1 sürümünü kurdum cihazımda ayrıca Viper ve bazı ses yükseltici modüller yüklü (dolby yüklü değil) bootloop ya da diğer herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Elinize sağlık konu için çok yararlı bir konu. Uygulamaya gelecek olursak dolby kadar fazla sesi attırmıyor dolbyde ses aşırı derece fazlaydı en düşükte olsa bile herhangi bir video izleyemiyordum ama bu uygulamayı kurduktan sonra rahatça izliyorum sesi yarının altına alıp rahat şekilde izleyebiliyorum sadece film deneyimim olmadı onu da bilgisayardan yaptığım için yapma fırsatım olmadı. Tekrardan hocama teşekkür ederim. uygulamayı kurcalamaya devam edeceğim. İyi forumlar :)
Eyvallah hocam, umarım sizleri üzmez keyifli dinlemeler (◔‿◔)

Çoklu modül kullanma ile ilgili bir bilgilendirme yapayım. Arkadaşlar resimdeki Modüllerden [AML] ile birden çok ses modülünü birlikte kullanabilirsiniz. [ACP] ise sesteki cızırtı, uyum, ses modülü etkisizliğini giderebilir.

Üst Alt