Mod [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 08.02.2023

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Yapımcının cevabını bekleyeceğiz yada yeni çıkacak sürümü ne yaptıysak olmadı
Aynen hocam siz ilerleyen saatlerde tekrar yazarsanız, dönüş sağlayacaktır diye düşünüyorum.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Teşekkür ederim siz yapımcıdan daha fazla ilgilendiniz
Rica ederim ne demek hocam. İlgilenmekten sevinç duyarım. Bu arada sizin sorun hakkında bakınırken Magisk Manager hatası varmış galiba geliştirici açıklama yapmış:

Magisk Manager 8.0.4 Hatası
•Modülü kaldır öğesine dokunur ve ardından kaldırırsanız, / kalıcı | meta veri / magisk / modül klasörünü doğru şekilde kurtarmaz. Modül klasörü ve içindeki sepolicy.rule dosyası yerine modül tarafından adlandırılan bir dosyaya döner.

•Bunu düzeltmek için / persist | meta veri / magisk / içindeki yanlış dosyayı silin ve modülü yeniden yükleyin

tchsmrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamit
Cihazım
Rockchip
Konular
0
Rica ederim ne demek hocam. İlgilenmekten sevinç duyarım. Bu arada sizin sorun hakkında bakınırken Magisk Manager hatası varmış galiba geliştirici açıklama yapmış:

Magisk Manager 8.0.4 Hatası
•Modülü kaldır öğesine dokunur ve ardından kaldırırsanız, / kalıcı | meta veri / magisk / modül klasörünü doğru şekilde kurtarmaz. Modül klasörü ve içindeki sepolicy.rule dosyası yerine modül tarafından adlandırılan bir dosyaya döner.

•Bunu düzeltmek için / persist | meta veri / magisk / içindeki yanlış dosyayı silin ve modülü yeniden yükleyin
dediğiniz yeri bulamadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-02-04-43-52-890_com.mixplorer.silver.jpg
    Screenshot_2021-01-02-04-43-52-890_com.mixplorer.silver.jpg
    237,2 KB · Görüntüleme: 40

tchsmrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamit
Cihazım
Rockchip
Konular
0
Sorunu hallettim # bu işareti kaldır dedi yapımcı sonra reboot ettim çalıştı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-02-05-19-58-745_com.mixplorer.silver.jpg
    Screenshot_2021-01-02-05-19-58-745_com.mixplorer.silver.jpg
    320 KB · Görüntüleme: 40

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20

tchsmrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamit
Cihazım
Rockchip
Konular
0
Hayırlı olsun hocam, bende yeni gördüm mesajlarınızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mnt klasörünün içindeydi.
Teşekkür ederim diğer modda çalışmasını çözmeye çalışıyor test et diye uygulamayı gönderiyor iyi bir yapımcıya benziyor ilgili sorunlarla

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Teşekkür ederim diğer modda çalışmasını çözmeye çalışıyor test et diye uygulamayı gönderiyor iyi bir yapımcıya benziyor ilgili sorunlarla
Aynen hocam geliştirici çok hassas ve uygulamayı daha iyi, sorunsuz, tüm cihazlarla uyumlu hale getirebilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

DTS Headphone:X
Ya size surround sesin çok hoparlörlü bir ev sineması kurulumuyla sınırlı kalması gerekmediğini ve tek ihtiyacınız olanın basit bir kulaklık olduğunu söyleseydik?
DTS Headphone:X® sesin orijinal miksaj aşamasının 3D ortamını simüle eden inanılmaz bir teknoloji ile tüm bunları mümkün kılar. Ve bu, filmlerinizin, müziğinizin ve oyunlarınızın tam olarak sanatçının amaçladığı gibi ses çıkarması anlamına gelir.
DTS Headphone: X'te film, müzik, oyun deneyimlemek için en sevdiğiniz kulaklığı takın

FİLMLER
HeadphoneX kulaklıklarınıza sürükleyici, sinematik bir ses deneyimi sunar. Tam bir 11.1 kanal surround sesli sinema salonundan beklemeye alıştığınız bir deneyim. Ancak cebinize sadece bir ev sineması ses deneyimi koymakla kalmaz, müzik ve oyunlarla da çalışır.

MÜZİK
HeadphoneX surround seste ses parçaları kaydedilmişse, teknolojinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ancak mevcut müziğinizin genel kalitesini de artırabilir.

OYUNLAR
HeadphoneX işitme duyunuza yeni bir boyut kazandırarak size haksız bir avantaj sağlar. Artık düşmanınızı görmeden önce duyabilirsiniz. Oyun deneyiminizin derinliklerine dalın.
Kurulum Magisk Manager ile yapılacaktır.
>> Gerekli dosyaları telefonumuza indiriyoruz.
>> Magisk'ten modüller kısmını açıyoruz.
>> İlgili dosyayı seçip yüklüyoruz.
>> Cihazı yeniden başlatmayı seçiyoruz.
>> İşlem tamamdır hayırlı olsun...
>> Özellikle AOSP Romlarda hemen hemen tüm ses modüllerinin Dolby | Viper | JamesDSP vs Stok Perf Kernel ile uyum problemi var. Ekran parlaklığı ve WiFi çalışmamasına neden olabiliyorlar. Panik yapmamıza gerek yok Özel Kernel kurup sorunu çözebiliriz, modülü kaldırıp kullanmayabiliriz veya olduğu gibi de kullanabiliriz.
>> Android 8/8.1/9/10/11 kullanan bütün romlarla ve cihazlarla çalışmaktadır.
>> Bu daha ilk versiyon geliştikçe konuya eklenecektir.
Son/Güncel Sürüm

Tüm Sürümler

Magisk

Telegram @Rei Ryuki

GitHub >>

DTS >>
DİPNOT: Sorumluluk size aittir.
Ben veya MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.
Skorpi hocamın tavsiyesi üzerine Mi6 cihazıma kurdum.( Eu beta 20.2.27, magisk 20.4 sürümü yüklü.) Hiç ümidim yoktu ama şaşırtıcı şekilde gayet stabil çalıştı. Müzik yada film izlerken verdiği keyif Dolby' ye göre hakikaten müthiş. Ses artırmanın uygulama üzerinden manuel olarak yapılabilmesi ve kulaklık olmadan net bir ses verebilmesi de artıları. Zaman içinde herhangi bir hata vermezse vazgeçilmezim olacaktır.
Verdiğiniz emek ve paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık...

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Skorpi hocamın tavsiyesi üzerine Mi6 cihazıma kurdum.( Eu beta 20.2.27, magisk 20.4 sürümü yüklü.) Hiç ümidim yoktu ama şaşırtıcı şekilde gayet stabil çalıştı. Müzik yada film izlerken verdiği keyif Dolby' ye göre hakikaten müthiş. Ses artırmanın uygulama üzerinden manuel olarak yapılabilmesi ve kulaklık olmadan net bir ses verebilmesi de artıları. Zaman içinde herhangi bir hata vermezse vazgeçilmezim olacaktır.
Verdiğiniz emek ve paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık...
Eyvallah hocam, keyifle kullanmanız dileğiyle.

Üst Alt