Mod [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 08.02.2023

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Otomatik parlaklık kapalı bende hocam yine de ekran ışığı çok fazla oluyor
Öyleyse hocam, kullandığınız romdaki parlaklık eşiğine de etki ediyordur.

Geliştiriciye otomatik parlaklık ile ilgili çok soru yöneltildi, vendor ile alaklı yapabileceğim bir şey şimdilik yok falan diyordu.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam AOSP romda otomatik ekran parlaklık ayarını bozuyor.

MIUI vendor ile alakalı, OSS vendor varyantlı romda deneyebilirsiniz veya otomatik ekran parlaklığını pasif yapabilirisiniz.

Hocam ana uygulaması haricinde yeni bir uygulama yaptılar sadece EQ ayarı, 30 günlük premium özellikleri aktif veriyor.
modlu halini bulmak lazım o zaman :D

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
modlu halini bulmak lazım o zaman :D
(◔‿◔) Olabilir,

Hocam mod işlerine hiç girmeye gerekte kalmıyabilir. Örneğin, şahsen 1 ay aralıksız tek romda kalmadığım için her yeni romda tekrardan 30 gün veriyor. Sistemin açığı, kullanıcı adına göre değilde, Android device ID ya da GSF'ye göre süre veriyor.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
(◔‿◔) Olabilir,

Hocam mod işlerine hiç girmeye gerekte kalmıyabilir. Örneğin, şahsen 1 ay aralıksız tek romda kalmadığım için her yeni romda tekrardan 30 gün veriyor. Sistemin açığı, kullanıcı adına göre değilde, Android device ID ya da GSF'ye göre süre veriyor.
ben pek değiştirmediğim için ayarlarımın değişmesini sevmiyorum miui 12.5 e geçtim sonra beğenmedim geri dönüş yaptım sonra viperı geri yüklemeye üşendim ondan dolayı dts ile poweramp kullanmayı deneyeceğim :)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar.

Changelog
• Re-enable compressed_offload
• Implementing AUDIO_FORMAT_DTS and AUDIO_FORMAT_DTS_HD

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
İşin ilginç yanı şu. Ben de çalışan tek sürüm 1.5. Diğerlerini boş ekrandan kurtaramadim Bi türlü

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
İşin ilginç yanı şu. Ben de çalışan tek sürüm 1.5. Diğerlerini boş ekrandan kurtaramadim Bi türlü
Hocam, ilk safyada bulunan çözümü denediniz mi?

>> Modülü kurduktan sonra AudioWizard uygulamasını çalıştırdığımızda boş ekran ile karşılaşırsak terminal uygulamasını kurup aşağıdaki kodları yazıp gerekli yetkiyi verip modülü tekrar kurup cihazı yeniden başlatalım.

su
setprop aw.permissive 2

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Zaten o kodları yazmayınca hiç gelmiyor. Tüm yolları denedim ama nafile. Mi 9t one OS miui 12.5
Hocam, ilk safyada bulunan çözümü denediniz mi?

>> Modülü kurduktan sonra AudioWizard uygulamasını çalıştırdığımızda boş ekran ile karşılaşırsak terminal uygulamasını kurup aşağıdaki kodları yazıp gerekli yetkiyi verip modülü tekrar kurup cihazı yeniden başlatalım.

su
setprop aw.permissive 2

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Olmadıysa şayet geçenlerde bir hocamız Pervissiverv5 ile sorunu çözmüştü. Dosyayıda ekledim. Her ihtimale karşı...
Ersinasil hocam, alıntı mesajda permissiverv5 paylaşmıştım. Önce mecvut modülü kaldıralım. Ardından Permissiverv5'i TWRP ile flaşlayıp, sonrasında ise modülü tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz?

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Tek seferde hiç uğraştırmadan oldu :) bence ilk sayfaya akkeyin permessive5 i. Alıntı mesajlarda kaybolup gider. Teşekkürler.
Ersinasil hocam, alıntı mesajda permissiverv5 paylaşmıştım. Önce mecvut modülü kaldıralım. Ardından Permissiverv5'i TWRP ile flaşlayıp, sonrasında ise modülü tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz?

Üst Alt