Mod [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 08.02.2023

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Aml de sıkıntı olurmu hocam sürüm farkı vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dts-x ultra hakkında bilginiz varmı hocam? Dün viper kurdum kulllandım çok karışık baya zamanımı aldı dolby atmosa döndüm onda da seçenek kısıtlı arayış içindeyim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-11-00-17-41-749_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-02-11-00-17-41-749_com.topjohnwu.magisk.jpg
    413 KB · Görüntüleme: 17

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam ikisinin çakışmaması için AML (Audio Modification Library) yüklü olması gerekli.

DTS kurulumu aynen sadece modülü kurup yeniden başlatıyoruz. Olurda uygulamasında boş ekran ile karşılaşırsak ilk mesajdaki çözümü uyguluyoruz.

Rica ederim hocam. Olmadıysa şayet geçenlerde bir hocamız Pervissiverv5 ile sorunu çözmüştü. Dosyayıda ekledim. Her ihtimale karşı...
Sağolun hocam, teşekkür ederim.. Müsait bir zamanda deneyeceğim.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Dolby ainur narsil dts poweramp flac müzilker..
Perfect✌️

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
UnlnViTeD, hocam tekrar tekrar teşekkür ederim, sağolun.. Oldu mis gibi.. :D
Verdiğiniz Terminal kodları ile oldu hocam, verdiğiniz dosyayı yüklememe gerek kalmadı.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
UnlnViTeD, hocam tekrar tekrar teşekkür ederim, sağolun.. Oldu mis gibi.. :D
Verdiğiniz Terminal kodları ile oldu hocam, verdiğiniz dosyayı yüklememe gerek kalmadı.
Rica ederim hocam, ne demek. Keyifle dinlemeniz dileğiyle...

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar.

Changelog
• Using old soundfx 64bit library

• Beğen
Tepkiler: E.D

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Emeğinize sağlık hocam. Keşke biraz daha kulak içi kulaklık model eklense çok daha iyi olur. Birde hocam burdaki modülü denedinizmi hiç. Aslında deneyimlemek istiyorum fakat magisk kullanalı 2 hafta felan oluyor pek cesaret edemedim cihaz bootloopa felan girer diye biraz daha tecrübe kazanmam lazım:)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Emeğinize sağlık hocam. Keşke biraz daha kulak içi kulaklık model eklense çok daha iyi olur. Birde hocam burdaki modülü denedinizmi hiç. Aslında deneyimlemek istiyorum fakat magisk kullanalı 2 hafta felan oluyor pek cesaret edemedim cihaz bootloopa felan girer diye biraz daha tecrübe kazanmam lazım:)
Eyvallah hocam, kullandığınız markanın olması şart değil farklı markalarında kulaklık ayarlarını deneyebilirsiniz. Manuel olarak ayarlamalarla da çok kaliteli çıkışlar sağlayabilirsiniz.

Attığınız linkteki modül Android 9 ve 10 içinmiş. Şu an Android 11 kullanıyorum. Daha önce hiç denemedim. Yanlız üst mesajlarda bir hocamız deneyip olumsuz sonuç aldığını belirtmişti. Ayrıca Android 10 kullanıyorsanız, yedeklerinizi alıp deneyebilirsiniz. Çekinmeyin en fazla biraz uğraştırır (◔‿◔)

• Beğen
Tepkiler: E.D

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Eyvallah hocam, kullandığınız markanın olması şart değil farklı markalarında kulaklık ayarlarını deneyebilirsiniz. Manuel olarak ayarlamalarla da çok kaliteli çıkışlar sağlayabilirsiniz.

Attığınız linkteki modül Android 9 ve 10 içinmiş. Şu an Android 11 kullanıyorum. Daha önce hiç denemedim. Yanlız üst mesajlarda bir hocamız deneyip olumsuz sonuç aldığını belirtmişti. Ayrıca Android 10 kullanıyorsanız, yedeklerinizi alıp deneyebilirsiniz. Çekinmeyin en fazla biraz uğraştırır (◔‿◔)
Bende 11 deyim hocam. Kullandığımızda güzel bir sıkıntısı yok ayarlamalarımı yaptım dolby de ver ayrıyetten kulaklık sesi müthiş oldu heleki film izlerken sinema salonu gibi. Hocam extra başka kullandığınız ses modülü varmı. Ben ainur narsil felan da kurdum bir zararı olur mu sizce?

Üst Alt