Hocam romu değiştirmeyi denediniz mi? Hep aynı rom ile mi deniyorsunuz? Temiz kurulum sonrası da aynı durum mevcut mu?maalesel yeni sürümde de kulaklıktan ses alamama sorunu düzelmemiş. Her sürümde bir umut bekliyorum ama kısmet
rom değiştireceğim ocatvi'de çalışmıyor. miui elite plus kuracağımHocam romu değiştirmeyi denediniz mi? Hep aynı rom ile mi deniyorsunuz? Temiz kurulum sonrası da aynı durum mevcut mu?
Bu yolu denediniz mi?maalesef miui 12 and. 10 stok rom kurudm boş ekran geliyor bu seferde.
ilk sayfadaki çözümleri uyguladım ama düzelmedi. Bize kısmet değilmiş bu mod
Evet denedim maalesef çare olmadıBu yolu denediniz mi?
>> Modülü kurduktan sonra AudioWizard uygulamasını çalıştırdığımızda boş ekran ile karşılaşırsak terminal uygulamasını kurup aşağıdaki kodları yazıp gerekli yetkiyi verip modülü tekrar kurup cihazı yeniden başlatalım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
su
setprop aw.permissive 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar.
Changelog
• Applied for music stream only (removed ring,notification, alarm, and voice_call stream)
Hocam ne desem bugün yayınlanan v1.8'i deneme amaçlı şimdi kurdum. Aynen dediğiniz gibi boş ekran geliyor. Ardından setprop aw.permissive 2 konudu kullanıp modülü tekrar yükledim. Düzeldi sorunsuz çalıştı. Şimdi hocam terminal uygulması ile aşağıdaki kodları yazıp SELinux durumuna bakabilir misiniz?Evet denedim maalesef çare olmadı