- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mı 10T Pro
- Konular
- 32
Hocam banada yardimci olur musunuz?Neleri denediniz hocam?
Ses seviyesini 2 ye indiriyor kurdugum zaman
Hocam banada yardimci olur musunuz?Neleri denediniz hocam?
Hocam banada yardimci olur musunuz?
Ses seviyesini 2 ye indiriyor kurdugum zaman
Yukarıda hocamızın paylaşımını denediniz mi?Bunu magiskten yükleyip tekrar dener misiniz
Terminal editör ile verdiğiniz kodları denemiştim.Neleri denediniz hocam?
Bu yolu denediniz mi?Merhaba. Magisk sürümüm 21.4. Rom redmi note 8 için xaomi.eu 20.12.9. Uygulamanın V1.5 olanını magisk üzerinden yükledim. Uygulama tanıtım bölümlerini geçtikten sonra siyah arayüzde kaldı. Selinux ayarını da dediğiniz gibi yaptım ama çözüm olmadı. En son ki arkadaş gibi magisk versiyon düşürüp denemek istiyorum. Ama kararsızım. Magiskte versiyon düşürme normal kurulum gibimi yapılıyor. Şimdiden teşekkürler.
Bu Ses modülünü yüklediniz, cihazı reboot ettikten sonra bu hale mi geldi? Başka hiç bir işlem yapmadınız, doğru mu anladım hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hala çalışmıyor imeiler gitti hatta. Biliyordum böyle olacağını neyse IMEI atmayı biliyorum hallederim.
Şimdi oldu. Teşekkürler...Bu yolu denediniz mi?
>> Modülü kurduktan sonra AudioWizard uygulamasını çalıştırdığımızda boş ekran ile karşılaşırsak terminal uygulamasını kurup aşağıdaki kodları yazıp gerekli yetkiyi verip modülü tekrar kurup cihazı yeniden başlatalım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
su
setprop aw.permissive 2
Evet hocamBu Ses modülünü yüklediniz, cihazı reboot ettikten sonra bu hale mi geldi? Başka hiç bir işlem yapmadınız, doğru mu anladım hocam?
Ne diyeceğimi bilemedim o yüzden kahkaha tepkisini koydum hocam Mesajınıza, geçmiş olsun.Evet hocam