- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
Eyvallah, Hayırlı olsun hocam, keyifle kullanmanız dileğiyle. AML modülü kurulu anlaşılan, ondan çakışma yapmamış olabilir.Mix 3 (Mi Globe 12.0.1) Cihazımda Viper + Dolby ile beraber kullanmaktayım çakışma ya da çalışmama durumu olmadı teşekkürler.
Bende kurulu lakin çakışma yapmıştı modül.Eyvallah, Hayırlı olsun hocam, keyifle kullanmanız dileğiyle. AML modülü kurulu anlaşılan, ondan çakışma yapmamış olabilir.
Denemedim hocam .Cihaz ile alakalı olabilir hocam ya da Brkakn07 hocanızın kullandığı sürümler farklı olabilir, ekstra yapılandırma yapılmış olabilir.
Son sürüm DTS ile denediniz mi?
Bunu magiskten yükleyip tekrar dener misinizArkadaşlar merhabalar
Mi 10t pro icin kurdum ancak ses yukseltme kademesi 3 e dustu yani 3 kere basinca full ses yapiyor bunu nasil duzeltebilirim
Deneyim hocamBunu magiskten yükleyip tekrar dener misiniz
Zaten öyle kullanıyorum ama atmos yüklü iken plus çalışıyor ama atmos durduruldu uyarısı alıyorum. Atmosu kaldırınca plus çalışmıyor profillere tıkladığımda kapanıyor.Noisy Hocam size Dolby Digital Plus + Viper ikilisini atmıştım. Onu kullanabilirsiniz, daha kaliteli olur. Çünkü Viper kulaklık konusunda iyi, Dolby hoparlör...