Hocam bir yerlerde çakışma var anlaşılan. Temiz kurulum metoduyla yeniden rom kurduğunuzda deneyebilirisiniz veya alternatif uygulamalara bakabilirsiniz.Denedim hocam. Maalesef aynı. Modül aktif olunca kablolu kulaklık yuvası devre dışı kalıyor. Kapatınca çalışmaya başlıyor. Kısmet
Genelde herkes kendi kulak zevkine göre ayar yapıyor mesela ben bassa ağırlık veririm tizleri az tutarım vokalli şarkı dinlemediğim için vokal de geri planda kalır benim içinKullandığınız mevcut bir ayar varmı.Net ses alabileceğimiz güzel bir ayar paylaşan olursa sevinirim
Romu yeni kurdum hocam, sadece ayarlarda değil oynadığım oyun için yardımcı programları nerdeyse eksiksiz çalışan tek rom bu AOSP oldu. Şöyle söyleyeyim miui romlarda bile kullandıgım benim için muhim olan yazılım çalışmadı.Hocam bir yerlerde çakışma var anlaşılan. Temiz kurulum metoduyla yeniden rom kurduğunuzda deneyebilirisiniz veya alternatif uygulamalara bakabilirsiniz.
Bu arada öncede bahsetmiştim geliştiricinin grubuna yazarsanız yardımcı olamaya çalışır.
Aynen hocam Rei Ryuki ilgilenirse çözebilir veya sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyleyebilir.Romu yeni kurdum hocam, sadece ayarlarda değil oynadığım oyun için yardımcı programları nerdeyse eksiksiz çalışan tek rom bu AOSP oldu. Şöyle söyleyeyim miui romlarda bile kullandıgım benim için muhim olan yazılım çalışmadı.
Geliştirici roma miui ses arttırıcı yazılımı koymuş muhtemelen bu engelliyordur. Yarın musait vakitte telegram!a yazarım
Benimkide böyle kalıyor..Hocam ekranın böylr kalması normal değil sanırsam
(Miui12 redmi5plus A10 rom) Dolby ile çakışabilir mi? Dolby de yüklü ben de.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet yaptım ve modül yüklü değil ayrıca şu selinux uyarısından nasıl kurtulurumHocam, farklı modül var mı? Birde Permissive yaptınız mı?
Hocam yaptıysanız isterseniz uygulamayı kaldırabilirsiniz. Şimdi aşağıdaki terminal uygulamasını kurup kodları yazıp gerekli yetkiyi verip modülü tekrar kurup cihazı yeniden başlatalım.Evet yaptım ve modül yüklü değil ayrıca şu selinux uyarısından nasıl kurtulurumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.