Soru Attığım imei sistemde gözükmüyor sorun olur mu ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefonun imeisinde sıkıntı oldu şebeke çekmiyordu kendim öğrenip imei attım.Şuan her yerde sıkıntı olmadan arama yapabiliyorum internete girebiliyorum şebeke de hiçbir sorun yok.Ama bugün e devlete imei sorgulamaya girdim oraya attığım imei yazdığım da kayıt bulunamadı yazıyor.İlerde bu durum sıkıntı yaratır mı ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefonun imeisinde sıkıntı oldu şebeke çekmiyordu kendim öğrenip imei attım.Şuan her yerde sıkıntı olmadan arama yapabiliyorum internete girebiliyorum şebeke de hiçbir sorun yok.Ama bugün e devlete imei sorgulamaya girdim oraya attığım imei yazdığım da kayıt bulunamadı yazıyor.İlerde bu durum sıkıntı yaratır mı ?
Kayıtlı olmayan IMEI kapanır hocam

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke efs yedeği alsaydınız IMEI gitme durumunda flaşlayıp eskisine dönebilirdiniz
Hocam eski imeinin efs yedeği var o halâ duruyor.Bir sıkıntı olduğunda geri dönebileyim diye yedekte bekletiyorum

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam eski imeinin efs yedeği var o halâ duruyor.Bir sıkıntı olduğunda geri dönebileyim diye yedekte bekletiyorum
Onu flaşlayın hocam,mevcuttaki IMEI kapanacaktır.
Tavsiyem IMEI flaşlayıp fastboottan temiz kurulum rom yükleyin sonrasında tekrar twrp ile rom kurabilirsiniz

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu flaşlayın hocam,mevcuttaki IMEI kapanacaktır.
Tavsiyem IMEI flaşlayıp fastboottan temiz kurulum rom yükleyin sonrasında tekrar twrp ile rom kurabilirsiniz
Tamam ama şimdi eski imeimde şebeke sorunu vardı.Telefona mi roomda yüklesem aosp romda yüklesem 4.5g nin çekmediği yerlerde 2g ve 3g ye düşüyor arama yapamıyorum internete de girmiyor.Ne zaman telefon 4.5g çekerse o zaman şebeke eski haline geliyor

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tamam ama şimdi eski imeimde şebeke sorunu vardı.Telefona mi roomda yüklesem aosp romda yüklesem 4.5g nin çekmediği yerlerde 2g ve 3g ye düşüyor arama yapamıyorum internete de girmiyor.Ne zaman telefon 4.5g çekerse o zaman şebeke eski haline geliyor
Eski IMEI repairliydi sanırım değil mi ?

Oyla:
Üst Alt