Soru Attığım imei sistemde gözükmüyor sorun olur mu ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefonun imeisinde sıkıntı oldu şebeke çekmiyordu kendim öğrenip imei attım.Şuan her yerde sıkıntı olmadan arama yapabiliyorum internete girebiliyorum şebeke de hiçbir sorun yok.Ama bugün e devlete imei sorgulamaya girdim oraya attığım imei yazdığım da kayıt bulunamadı yazıyor.İlerde bu durum sıkıntı yaratır mı ?

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Arkadaşlar slm geçende yazdım mesajimi gören olmadı artan yüksek vergilerden dolayı ithalat yoluyla gelen ve garantisiz olan redmi note 8 telefona aldığım bayii IMEI attı bu imeyiyi sorgulama yaptığımda turkcel win yazıyor şu anlık bir sikintim yok merak ettiğim bir sıkıntı olur mu ayrıca imeiler hep böyle mi atiliyor

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Arkadaşlar slm geçende yazdım mesajimi gören olmadı artan yüksek vergilerden dolayı ithalat yoluyla gelen ve garantisiz olan redmi note 8 telefona aldığım bayii IMEI attı bu imeyiyi sorgulama yaptığımda turkcel win yazıyor şu anlık bir sikintim yok merak ettiğim bir sıkıntı olur mu ayrıca imeiler hep böyle mi atiliyor
Sıkıntı yok hocam başka bir cihaza ait imei atmış sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu hakkında çok bilgi veremiyoruz maalesef
Yazılım işleriyle uğraşan bir yönetici vardı tam olarak hatırlamıyorum adı neydi ?

Oyla:
Üst Alt