İnceleme Asus Rog Phone 2 - Alındı

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
WhatsApp bildirimleri falan geliyor değil mi wasntme~~
Bildirimler, sosyal ağlar, videolardaki ses kalitesi ve batarya testleri yapıldı hocam. 120Hz de +7 saat ekran süresi, 60Hz de +10 saat ekran süresi şimdilik testlerim arasında :) Ve asus rog arayüzü dışında saf android arayüzü de seçenekler arasında. Yani bildirim problemi mümkün değil :)

Ama bunlar olmasaydı da, şu cihazın ekranına bir kere baktiktan sonra bir daha 60hz kullanmak mümkün değil zaten. Kasıyor gibi geliyor şu an mi8.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
PUBG hastalığı başa bela hocam. Benim cihaz ısı yüksekliği yüzünden uzun saatlere dayanamıyordu maalesef :( Sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum

Hocam instagram sorunlarını biliyorsunuz. İnstaaero'ya da güvenmiyorum. Fazlaca konserlere giden, aracımda video çekip story atan birisiyim. Cihaz bass olan yerde duyduğu sesleri inanılmaz derecede bozuyor, atmaya utanıyorum bir yere. Cihazin soğutması güçlü değil, arka panel cam, bu çok etkiliyor. 1 saatten uzun süre pubg oynamak cihaza ciddi zarar veriyor ve performansı sd625 ayarına düşüyor. Batarya asla stabil değil, her gün farklı ekran süreleri alıyorum. Kamerası da kesinlikle stabil değil. Her güncellemede gcam ile uğraşıyorum. Bunun gibi problemler hocam belki daha aklıma gelmeyen şeyler vardır. Yine de miui'i seviyorum. Mi8 kullandığım 4. cihazdı ve yine mi serisine döneceğim biliyorum. Hastalık işte..
Dediğiniz hatalar gerçekten can sıkıyor fakat miui ara yüzü bizi kendine çekmekle kalmayıp bağlıyor. Umarım yeni cihazınızda bu tür ufak ama mide bulandıran problemler yaşamazsınız tekrardan hayırlı olsun

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
İyi günlerde kullanın hocam

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Dediğiniz hatalar gerçekten can sıkıyor fakat miui ara yüzü bizi kendine çekmekle kalmayıp bağlıyor. Umarım yeni cihazınızda bu tür ufak ama mide bulandıran problemler yaşamazsınız tekrardan hayırlı olsun
Çok sağolun hocam tekrardan. Yorumlarınıza katılmak ile birlikte bu sorunların çözülmesi için 2 yıl güncelleme beklemek ile geçirdim, yeri geldi forumda bu sorunlar yüzünden tartıştım ama artık pes ettim. Ama az önce de söylediğim gibi.. İlk gördüğümden itibaren virus gibi girdi beynime, diyorum ya satmaya kıyamıyorum bana illahlah ettirmiş cihazı.

İyi günlerde kullanın hocam
Sağolun hocam allah size daha iyilerini nasip etsin. Test istediğiniz olursa yorum birakabilirsiniz 2 gün sonra atlamadan hepsini yapacağım. Detaylı bir inceleme videosu da gelecek.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Hayirli olsun, fiyati ne hocam
Bana 3700'e patladı hocam. Masrafsız aracı bulursanız 3300-3400 gibi rakamlara kapatılabilir. İmei açısından da problemi yok cihazın, hatta çift hat kayıtlanabiliyor

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Bana 3700'e patladı hocam. Masrafsız aracı bulursanız 3300-3400 gibi rakamlara kapatılabilir. İmei açısından da problemi yok cihazın, hatta çift hat kayıtlanabiliyor
Anladim ,biraz buyuk gibi telefon suan mi 9 se kullaniyorum ondan mi ne :)

Üst Alt