Yardım Asla gitmeyen Android Sistemi şarj yeme sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
İyi forumlar.

Bu sorunumu yazma niyetinde değildim esasen. Sonuçta internette tonla konu var çözümle ilgili ama sorun da burada: hiçbir çözüm işe yaramadı.

En basit çözümden en farklısına her şeyi denedim. Verileri temizlemek, format atmak, GMS için doze modülü yüklemek, Google hesabı içinden bazı ayarları kapatmak, otomatik güncelleme ayarını devredışı bırakmak, olabildiğince az Google servisi kullanmak vs.

Artık sinirim bozuluyor. Ekran süresi az gelmiyor ama bunun üstesinden gelirsem daha fazla süre alabilirim diye düşünüyorum.

Hangi özelliğin/uygulamanın buna yol açtığını da öğrenmek için GSam gibi uygulamalar yükledim ama hiçbiri sonuca götürmedi.

Son çare buraya yazıyorum. Kesin çözüm olabilecek bir şey var mı bu konuda?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Global rom kullanıyorsanız eu rom a geçmeyi deneyebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-20-02-06-58-787_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2020-05-20-02-06-58-787_com.miui.securitycenter.png
    341,8 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2020-05-20-02-07-39-727_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-20-02-07-39-727_com.miui.securitycenter.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 108
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global rom kullanıyorsanız eu rom a geçmeyi deneyebilirsiniz
Miroom kullanıyorum şu an. Attığım ekran görüntüleri de Miroom'dan. EU rom kesin çözer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annemim telefonda aynı sorun vardı 2. sim yuvasına takınca düzeldi belki işe yarar
Sim yerini değiştim şu an. Sim 2'deydi, sim 1 fark edecek mi görelim.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
İyi forumlar.

Bu sorunumu yazma niyetinde değildim esasen. Sonuçta internette tonla konu var çözümle ilgili ama sorun da burada: hiçbir çözüm işe yaramadı.

En basit çözümden en farklısına her şeyi denedim. Verileri temizlemek, format atmak, GMS için doze modülü yüklemek, Google hesabı içinden bazı ayarları kapatmak, otomatik güncelleme ayarını devredışı bırakmak, olabildiğince az Google servisi kullanmak vs.

Artık sinirim bozuluyor. Ekran süresi az gelmiyor ama bunun üstesinden gelirsem daha fazla süre alabilirim diye düşünüyorum.

Hangi özelliğin/uygulamanın buna yol açtığını da öğrenmek için GSam gibi uygulamalar yükledim ama hiçbiri sonuca götürmedi.

Son çare buraya yazıyorum. Kesin çözüm olabilecek bir şey var mı bu konuda?

Ayni durumdan muzdaribim india 11.04 romdayim diger romlarda yasamadim böyle sorun 11 de birseyler var abi her romda anlayamadim, ben memnunum suanki romdan ama android sistemi ve diğer kismi beni deli ediyor en cokda android kismi maşallah bazen ekranin önüne geçiyor sen hayırdır ya derler adama?? Çözüm bulunursa çok iyi olacak yoksa gene stabillikden vazgeçip 10 sürümüne döneceğim ya

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Miroom kullanıyorum şu an. Attığım ekran görüntüleri de Miroom'dan. EU rom kesin çözer mi?
Globaldeyken bendede fazla harcıyordu eu ya geçince düzeldi. Kesin düzelir diyemem ama deneyip görmeniz lazım

Oyla:

mew1010

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note8
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Telefonu aldığımda global romdu 6-7 saat ekran süresi alıyordum. Eu stabil rom'a geçtim şu an 12-13 saate çıkıyor, tavsiye ederim

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Globaldeyken bendede fazla harcıyordu eu ya geçince düzeldi. Kesin düzelir diyemem ama deneyip görmeniz lazım
Duzeliyor hocam illa eu olacak diye birseyde yok gec india 10.3.3.0 sürüme ondada duzeliyor ama mesele yan romlar haric orjin romlarin tüm 11 sürümlerinde bir problem olmasi, romlar güzel 11 de ama hatalar giderilse bu, basta bu andorid pil yeme durumu baya can sıkıcı durum bazen ekranin önüne geçiyor abi sen hayırdır ekran acik o kadar sarji yemiyor sen arkada neler yapıyorsun diye soruyor insan kendi kendine..! Romlari geneldr flashla geçiyorum eu mi rom vs bunlarda fastboot yok olsa gecip onlardada takilmak isterim aslinda ama onlarda twrp yok bilmem vs vs gerekiyor onlarada girmedim daha fazlada giremem cihazim garantili ve 1 ay bile oldu olmadi alali

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şeyi sil baştan rom değişmek de kolay değil ki ya. Ne yapalım, boş bir zaman yaratmam lazım EU'yu denemek için. Hiç düşünmüyorum düzeleceğini ama hayırlısı...

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Her şeyi sil baştan rom değişmek de kolay değil ki ya. Ne yapalım, boş bir zaman yaratmam lazım EU'yu denemek için. Hiç düşünmüyorum düzeleceğini ama hayırlısı...
Duzeliyor dostum arkadaş dogru demis eu romda bir sürü arkadaşım var dedim ya bir önceki mesajda sende flash kullanıyorsan illa eu olacak diye birsey yok india 10.3.3.0 flashla bak bakalım android sistemi pilde kendine yer bulabiliyor mu en altlarda gezer çakal 11 sürümünde almış yerine en tepeden bakiyor bize :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt