- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Beyler MI6 kullanicisiyim bildiğiniz Siri gibi işlemler yapan asistan programı vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar
Hocam bende böyle dedi bide verdiğiniz sürüm google ınmi yoksa asistanınmı?ayarlar -uygulamalar- google açınca -arama asistan ve ses - ayarlar- ikinci sutunda asistan- diller Türkçe olmalı. uygulama sürüm bilgisi 8.55.4.21.arm64
YouTube dan bakabilirsiniz. Yakında tlf kendi cevaplayıp not alacak. Hatta siparişinizi verip adresinizi verecek. Ama Türkiye'de kullanıma 2018 sonuna kadar açılacak. Henüz açık değil.Nasıl diğer işlemleri yapıyor Google asistan resimler atıp burda bahseder misin ayarlarını vs.
Benim telefon mi 6 eu 8.11.15 romu var. Google playden google uygulaması beta kullanıcısı olarak tanımladım. Google beta sürümü indirdim. Başlat dediğimde karşıma Türkçe sesle konuşan uygulama geldi. Mikrofon uygulamasına dokunup ara, mesaj gönder vb diyorum. Uygulamayı açıyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Iphone un Sirisi varsa Androidin Ceyd-a sı var hocam. Play store yazın. Ceydanın ücretsiz sürümüde mevcut.Beyler MI6 kullanicisiyim bildiğiniz Siri gibi işlemler yapan asistan programı vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar
hocam şimdi denedim güzelmişIphone un Sirisi varsa Androidin Ceyd-a sı var hocam. Play store yazın. Ceydanın ücretsiz sürümüde mevcut.
Aynen ya onu biliyorum da ayarlarını halledemedim ara diyorum aramıyor etmiyorIphone un Sirisi varsa Androidin Ceyd-a sı var hocam. Play store yazın. Ceydanın ücretsiz sürümüde mevcut.
Ücretli sürümünü almıştım 9.99 TL. di aldığımda. Şuanda 15.99 filan sanırım.hocam şimdi denedim güzelmiş
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ücretli sürümünü almıştım 9.99 TL. di aldığımda. Şuanda 15.99 filan sanırım.hocam şimdi denedim güzelmiş
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung kullanırken sürekli kullanıyordum. Xiaomi ye geçtiğimden beri hiç denemedim. Üsttede dediğim gibi ben ücretli versiyonunu kullanıyorum. Açıkçası alırken illa kullanmak için almadım. Türk yapımcı cenker beye desteğimiz olsun diye aldım. En kısa sürede ayarları konusunda kontrol edip önümüzdeki hafta içi bu konuya detaylı açıklama yaparım.Aynen ya onu biliyorum da ayarlarını halledemedim ara diyorum aramıyor etmiyor
Çok teşekkürler beklemedeyimBen
Ücretli sürümünü almıştım 9.99 TL. di aldığımda. Şuanda 15.99 filan sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben
Ücretli sürümünü almıştım 9.99 TL. di aldığımda. Şuanda 15.99 filan sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung kullanırken sürekli kullanıyordum. Xiaomi ye geçtiğimden beri hiç denemedim. Üsttede dediğim gibi ben ücretli versiyonunu kullanıyorum. Açıkçası alırken illa kullanmak için almadım. Türk yapımcı cenker beye desteğimiz olsun diye aldım. En kısa sürede ayarları konusunda kontrol edip önümüzdeki hafta içi bu konuya detaylı açıklama yaparım.