- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Beyler MI6 kullanicisiyim bildiğiniz Siri gibi işlemler yapan asistan programı vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar
Nasıl ayarlaniyor resimli anlatım yapar mısın reis bu konuya detaylı ayarlarını yapalım benim sadece Google da arama yapıyorBen kullanıyorum. Mesaj göndermek, aramak, veri açma kapama, whatsapp face başlatma kamerayı başlatma gibi komutları veriyorsunuz yapıyor. Sadece google da aramıyor.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Hocam tapatalk kullandığım için silemiyorum galiba arkadaşla aynı şeyi yazdığım için silmek istedimMesajı silme özelliği var hocam ama şu anda mesajınızı silmeye gerek yok bence.
Olabilir hocam tapatalk'a çok yabancıyımHocam tapatalk kullandığım için silemiyorum galiba arkadaşla aynı şeyi yazdığım için silmek istedim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl diğer işlemleri yapıyor Google asistan resimler atıp burda bahseder misin ayarlarını vs.Sadece google da arama demişsiniz ama google asistan ile alarm kurabilir birine mesaj gönderebilir müzik ve video açmasını vb isteyebilirsiniz ayrıca apk kurmak telefonu garantiden çıkarsaydı hiç birimizin telefonu garantili olmazdı
Siz emredin oda yapsın alarm kur diyin mesela saatini gününü söyleyin kuracaktırNasıl diğer işlemleri yapıyor Google asistan resimler atıp burda bahseder misin ayarlarını vs.
Benim telefon mi 6 eu 8.11.15 romu var. Google playden google uygulaması beta kullanıcısı olarak tanımladım. Google beta sürümü indirdim. Başlat dediğimde karşıma Türkçe sesle konuşan uygulama geldi. Mikrofon uygulamasına dokunup ara, mesaj gönder vb diyorum. Uygulamayı açıyor.Nasıl ayarlaniyor resimli anlatım yapar mısın reis bu konuya detaylı ayarlarını yapalım benim sadece Google da arama yapıyor
Sürüm linki varmı hocam bende indirdimde benimki türkçe olmadı ingilizce kullanıyorumBenim telefon mi 6 eu 8.11.15 romu var. Google playden google uygulaması beta kullanıcısı olarak tanımladım. Google beta sürümü indirdim. Başlat dediğimde karşıma Türkçe sesle konuşan uygulama geldi. Mikrofon uygulamasına dokunup ara, mesaj gönder vb diyorum. Uygulamayı açıyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
ayarlar -uygulamalar- google açınca -arama asistan ve ses - ayarlar- ikinci sutunda asistan- diller Türkçe olmalı. uygulama sürüm bilgisi 8.55.4.21.arm64Sürüm linki varmı hocam bende indirdimde benimki türkçe olmadı ingilizce kullanıyorum