- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Beyler MI6 kullanicisiyim bildiğiniz Siri gibi işlemler yapan asistan programı vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar
Google asistan sadece Google üzeri aramalar yapıyor diye biliyorum. Xiaomi neden böyle saçma bir davranış sergiliyor anlamış değilim umarım bi sonraki güncelleme de bu düzelir Xiaomi asistanı nerde peki ben telefonda göremedimÇok yakında Google Asistan gelecek bir sorun olmazsa onu kullanırsınız buna ek olarak Xiaomi'nin kendi asistanı var ama sadece Çince algılıyor
Telefonda olmaması normal .apk olarak indirin buradan isterseniz;Google asistan sadece Google üzeri aramalar yapıyor diye biliyorum. Xiaomi neden böyle saçma bir davranış sergiliyor anlamış değilim umarım bi sonraki güncelleme de bu düzelir Xiaomi asistanı nerde peki ben telefonda göremedim
Google asistan muhabbeti hani sadece Google da birşey aramak isteyince sesli komut ile arama yapıyor demek istedim bu apk indirip yüklemek telefonu garanti dışı vs gibi durumları oluyormuTelefonda olmaması normal .apk olarak indirin buradan isterseniz;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
"Google üzeri aramalar yapıyor" kısmını anlayamadım hocam ?
Yok hocam bir sıkıntı olmaz garanti ile ilgiliGoogle asistan muhabbeti hani sadece Google da birşey aramak isteyince sesli komut ile arama yapıyor demek istedim bu apk indirip yüklemek telefonu garanti dışı vs gibi durumları oluyormu
Ben kullanıyorum. Mesaj göndermek, aramak, veri açma kapama, whatsapp face başlatma kamerayı başlatma gibi komutları veriyorsunuz yapıyor. Sadece google da aramıyor.Google asistan sadece Google üzeri aramalar yapıyor diye biliyorum. Xiaomi neden böyle saçma bir davranış sergiliyor anlamış değilim umarım bi sonraki güncelleme de bu düzelir Xiaomi asistanı nerde peki ben telefonda göremedim
Sadece google da arama demişsiniz ama google asistan ile alarm kurabilir birine mesaj gönderebilir müzik ve video açmasını vb isteyebilirsiniz ayrıca apk kurmak telefonu garantiden çıkarsaydı hiç birimizin telefonu garantili olmazdıGoogle asistan muhabbeti hani sadece Google da birşey aramak isteyince sesli komut ile arama yapıyor demek istedim bu apk indirip yüklemek telefonu garanti dışı vs gibi durumları oluyormu
Mesajı silme özelliği var hocam ama şu anda mesajınızı silmeye gerek yok bence.bu kaç seferdir oluyor ben mesaj yazarken başka biri gelip yazıyor bende gönderdiğimde aynı şeyi yazmış oluyorum foruma silme özelliği gelsin
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi