Yardım Aşırı ısınma ve kapanma

inanc_akan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç akan
Cihazım
xaomi mi5
Konular
5
Merhaba arkadaşlar hepsiburada sitesinden xiomi mi5 satın aldım ancak telefon çok ısınıyor ve ekran karartma tuşuna bastığımda telefon komple kapanıyor ve kendi kendine açılıyor. Telefonu garantiye gönderdim ancak sorunum düzelmeden telefonu geri göndermişler. Telefonun üst kısmı kamera olan kısmı çok ısınıyor, yani sorunun bataryadan olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmam lazım?

inanc_akan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç akan
Cihazım
xaomi mi5
Konular
5
Telefonu kullanırken ısınıyor ancak bu gönderdiğim sıcaklık pil sıcaklığı ve düşük görünüyor ama kamera kısmı adeta yanıyorr işlemci sıcaklığını görebileceğim bi yer varsa onunda fotosunu atabilirim Skorpi

Son düzenleme:
Oyla:

hburakersan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Burak
Cihazım
.
Konular
4
Bendeki mi 5 prime da oyun oynadığımda ısınmaya başladı henüz 1 aylık, biraz canımı sıktı. Bu ısınma donanıma, anakarta vs zarar verir mi acaba. Bende lg g3 vardı anakart sorunu cok ugrastırdı beni

Oyla:

dangers42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
merhaba bende xiaomi redmi note 4 anakartın oldugu bolumde acayıp ısınma var ses tusun hemen orda siyah bişey işlemcimi ne oldugunu anlamadım teli acıyorum ısınmaya baslıyo mi yazısı geldiginde kapanıyo biara acıldı pil sıcagılına baktm hemen %45 yanıyo cihaz ondansonra wep data yaptım tel mi yazısında kalıo kapanıyo tekrarlayıp duruyo resetleyemedım ne yapmam lazım acil yardım

Oyla:
Üst Alt