Yardım aşırı ısınma problemi

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Selamunaleyküm
mi 6 telefonum son zamanlarda çok aşırı ısınmaya başladı, 2 senelik bir telefon ,ilk başlarda romla alakalı olduğunu düşündüm Global beta son sürümde (9,6,27 fastboot) ısınmaya başladı, birkaç gün kullandım,lakin ısınma had safhada devam etti.Bende global stabile ( 10.3.4.0) geçtim bir müddet de öyle kullandım. Yine aynı ısınma problemi devam etti.
Sonra eu beta (9.7.18 ) sürümünü denedim yine aynı,daha sonra eu stabil ( 10.4.2.0) denedim ısınma bir türlü geçmedi. Acaba kullandığım tema arayüzümü yapıyor dedim orijinaline döndüm gene aynı,bu gidişle ya o bana zarar verecek yada ben ona ,
Acaba pilin ömrü bitmiş olabilirmi
Not: Bu arada pil sıcaklığı 38ile42 arasında gidip geliyor amma telefonun elime aldığım zaman sıcaklığını bariz hissediyorum
Saygılalar ve Selamlar

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Kardeş o dediğin şeyi çok uzun zamandır kullanıyorum, ama bu problem yüzünden telefondan da soğudum
çok akıllı olması çok dert çıkartıyor :)
root varsa kaldırın temiz bir kurun

Oyla:

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Şimdi dikkatimi çekti
magisk den gmz doze kudum ( gerçi ayarlamalarını yapamadım ama ) magisk viper4android kuruluydu modüller kısmınna bakarken parmağım yanlışlıkla viper4android tikini kaldırdı.
Telefon yeniden açıldığında ısınma bir nebzede olsa düşmüş,şaşırdım bir okadarda sevindim .

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Şimdi dikkatimi çekti
magisk den gmz doze kudum ( gerçi ayarlamalarını yapamadım ama ) magisk viper4android kuruluydu modüller kısmınna bakarken parmağım yanlışlıkla viper4android tikini kaldırdı.
Telefon yeniden açıldığında ısınma bir nebzede olsa düşmüş,şaşırdım bir okadarda sevindim .
iyi demek tetikleyen oymuş

Oyla:

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
sıfırlayın twrp ile root falan atmayın test edin
Mesainin bitmesini hiç bu kadar istememiştim, İnşallah sagsağlim eve gidebilirsek ilk işim sıfırlamak olucak
yardımların ve açıklamaların için teşekkür ediyorum,sonucu tekrardan yazarım İnşallah
Allaha Emanet Olasın

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Mesainin bitmesini hiç bu kadar istememiştim, İnşallah sagsağlim eve gidebilirsek ilk işim sıfırlamak olucak
yardımların ve açıklamaların için teşekkür ediyorum,sonucu tekrardan yazarım İnşallah
Allaha Emanet Olasın
inşallah düzelir her zaman buradayım.

Oyla:

Muratoloji

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orta düzey
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Selamunaleyküm
mi 6 telefonum son zamanlarda çok aşırı ısınmaya başladı, 2 senelik bir telefon ,ilk başlarda romla alakalı olduğunu düşündüm Global beta son sürümde (9,6,27 fastboot) ısınmaya başladı, birkaç gün kullandım,lakin ısınma had safhada devam etti.Bende global stabile ( 10.3.4.0) geçtim bir müddet de öyle kullandım. Yine aynı ısınma problemi devam etti.
Sonra eu beta (9.7.18 ) sürümünü denedim yine aynı,daha sonra eu stabil ( 10.4.2.0) denedim ısınma bir türlü geçmedi. Acaba kullandığım tema arayüzümü yapıyor dedim orijinaline döndüm gene aynı,bu gidişle ya o bana zarar verecek yada ben ona ,
Acaba pilin ömrü bitmiş olabilirmi
Not: Bu arada pil sıcaklığı 38ile42 arasında gidip geliyor amma telefonun elime aldığım zaman sıcaklığını bariz hissediyorum
Saygılalar ve Selamlar

Arkadaşlar bu ısınma olayını çok takip ettim .Şebekenin zayıf olduğu yerlerde, online oyun ya da, inteenette dolaşırsanız fena ısınıyor .Benim telefonum sağlam çeken bir yerde zor ısınıyor.

Oyla:

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Arkadaşlar bu ısınma olayını çok takip ettim .Şebekenin zayıf olduğu yerlerde, online oyun ya da, inteenette dolaşırsanız fena ısınıyor .Benim telefonum sağlam çeken bir yerde zor ısınıyor.
Selamunaleyküm Hayırlı Geceler
ısınmayla ilgili sorunum kalmadı,
rootlu twrp yüklü olan telefonuma miflash ile miui rom 10.3.4.0 temiz kurulum yaptım,
Açıldıktan sonra miuirom 10.4.1.0ı güncelleme kısmından dosyasını tanıtıp yükledim.
Sonra twrp kurup root (magisk)attım, magisk modüllerinin bir çogunu kurmadım, özelliklede (viper4android)olanını.Cameraapi,voenbler,youtubevancel bunları kurdum.
İki günden beride test ediyom,youtubeden film izliyom,realracing oynuyom,sosyal medya (çokfazla bagımlı olmamak kaidesiyle)ama Maşallah hiç ısınmadı.
Umarım telefonu ısınan arkadaşların biran önce ısınma sorunlarıda biter,
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
Şimdiden Cumamız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar

Oyla:
Üst Alt