Çözüldü Artık Yardımcı Olabilecek Birisi Çıksın Lütfen

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Cihazı söküp takma işlemin de vida fazla sıkılmasından dolayı bişe olmaz ama farklı vida takar ve sıkarsanız o zaman sorun olur bazı cihazların tüm vidaları aynı ebat değildir. Başka bi sorun ise efs dosyası hatalı olabilir cihazınız da efs var mı bilmiyorum eski yazılımcıyım daha önce bu tarz şeyler ya farklı vida kaynaklı ya efs dosyası bozulması ile oluyordu sıfır rom kursanız da efs dosyasını ayrı olarak kurmalısınız eğer varsa ben eski bilgilerime dayanarak söylüyorum kusura bakmayın hatalıysa. Vida diyip geçmeyin farklı vida sıkınca ekran kırılanı da gördüm

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Cihazı hiç söktünüz mü?
evet edl moda almak için söktüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı söküp takma işlemin de vida fazla sıkılmasından dolayı bişe olmaz ama farklı vida takar ve sıkarsanız o zaman sorun olur bazı cihazların tüm vidaları aynı ebat değildir. Başka bi sorun ise efs dosyası hatalı olabilir cihazınız da efs var mı bilmiyorum eski yazılımcıyım daha önce bu tarz şeyler ya farklı vida kaynaklı ya efs dosyası bozulması ile oluyordu sıfır rom kursanız da efs dosyasını ayrı olarak kurmalısınız eğer varsa ben eski bilgilerime dayanarak söylüyorum kusura bakmayın hatalıysa. Vida diyip geçmeyin farklı vida sıkınca ekran kırılanı da gördüm
bi açıp tekrar sıkayım o zaman

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sağ altına bakın anakartın. Orada alt board dan anakarta çıkan anten var.
ha evet hatırladım araya sıkıştırılmış kablo kontrol edeyim hocam hemen zaten telefonun alt kısmını açmadım hiç teşekkürler

Sağ altına bakın anakartın. Orada alt board dan anakarta çıkan anten var.
hocam süpersiniz ya siyah kablo çıkmış bi beyaz bi siyah vardı siyah çıkmış taktım oldu çok teşekkür ederim

Zenex

Son düzenleme:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhabalar ben de edl modda rom atmıştım. Android 8 kurduktan sonra efs dosyası tam bozulmuştu simlerin yeri karışmıştı falan, güncelledim Android 9'a düzeldi ama geçen şöyle bir şey farkettim 2 simi aynı anda taktım sim 2 de mobil veri açamadım 3g-4g seçenekleri bile gelmedi sim 1 de mobil veri kapalı idi zaten ama açılmadı, ancak sim1 i devre dışı bırakıp açabildim. Bir de şu an tek sim kullanıyorum TT hattım 3g de indirme hızı 4g den daha yüksek bayağı fark var arada acaba efs dosya sıkıntılı mı?

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Merhabalar ben de edl modda rom atmıştım. Android 8 kurduktan sonra efs dosyası tam bozulmuştu simlerin yeri karışmıştı falan, güncelledim Android 9'a düzeldi ama geçen şöyle bir şey farkettim 2 simi aynı anda taktım sim 2 de mobil veri açamadım 3g-4g seçenekleri bile gelmedi sim 1 de mobil veri kapalı idi zaten ama açılmadı, ancak sim1 i devre dışı bırakıp açabildim. Bir de şu an tek sim kullanıyorum TT hattım 3g de indirme hızı 4g den daha yüksek bayağı fark var arada acaba efs dosya sıkıntılı mı?
Hocam sizde zenex beyin bahsettiği kabloları kontrol edin isterseniz efs dosyaları hakkında bir bilgim yok kabloyu oturttum sinyal geldi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ha evet hatırladım araya sıkıştırılmış kablo kontrol edeyim hocam hemen zaten telefonun alt kısmını açmadım hiç teşekkürler

hocam süpersiniz ya siyah kablo çıkmış bi beyaz bi siyah vardı siyah çıkmış taktım oldu çok teşekkür ederim

Zenex
Geçmiş olsun

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek